Mansfield Town FC futbol Kulüp Ceosu Carolyn Radford Gündem oldu! Kadın Ceo Carolyn Radford'den görülmemiş Transfer karşılaması

League 2 ekiplerinden Mansfield Town FC'nin kadın CEO'su Carolyn Radford gündem oldu! Lig 2 ekiplerinden Mansfield Town FC, yeni transferini çok değişik bir biçimde karşıladı! Kadın ceo Carolyn Radford'ın karşılaması olay oldu!

Mansfield Town FC futbol Kulüp Ceosu Carolyn Radford Gündem oldu! Kadın Ceo Carolyn Radford'den görülmemiş Transfer karşılaması
Yayın Tarihi: 3.07.2019 19:07:00

Tribündergi'nin haberine göre Lig 2 ekiplerinden Mansfield Town FC kulübünün kadın CEO'su Carolyn Radford, yeni forvet transferini, bambaşka bir karşılama töreni ile kulübe getirdi. Carolyn Radford, kulübün yeni forvet oyuncusu olarak transfer edilen Nicky Maynard'ı havaalanından kendi aracıyla aldı.

Kulüp CEO'sunun havaalanında transferi beklemesi ve oyuncuyu alıp kulübe getirmesi sosyal medyada beğeni topladı. Carolyn Radford, kulübün yeni transferi olan Maynard için Portekiz Faro Havaalına kendi arabasıyla gitti ve VIP bölümünden çıkana dek onu bekledi.

CEO'NUN HAREKETİ ALKIŞ ALDI 

Kulüplerin transfer karşılamasına yepyeni bir soluk getiren kadın CEO Carolyn Radford, sosyal medyanın en çok konuşulan isimleri arasına girdi. Radford'un nezaketli bir biçimde yeni transferi karşılaması ve bizzat kulüp binasına getirmesi alkış aldı. 



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR