Manuel Fernandes Beşiktaş’ta! BJK eski yıldızı Geri getirdi

Beşiktaş, eski 10 numarası Manuel Fernandes'i transfer ediyor! Yıllar önce Beşiktaş forması giyen ardından Rusya'ya transfer olan Manuel Fernandes Beşiktaş ile görüşüyor! Son Dakika Beşiktaş'ta Manuel Fernandes transfer bombası...

Manuel Fernandes Beşiktaş’ta! BJK eski yıldızı Geri getirdi
Yayın Tarihi: 27.08.2019 21:37:00

Beşiktaş, eski yıldızı Manuel Fernandes ile görüşüyor! Yeni sezonda son transferlerini yapmaya çalışan Kartal, eski oyuncusu Manuel Fernandes'i transfer etmek üzere! 2013-2014 sezonu sonunda Beşiktaş'tan Rusya ekibi Lokomotiv Moskova takımına transfer olan ve uzun yıllar orada forma giyen Manuel Fernandes, Beşiktaş'a geri dönüyor!

Beşiktaş, Lokomotiv Moskova ile sözleşmesi sona eren ve bonservisi elinde bulunan Portekizli 10 numara Manuel Fernandes ile görüşmelere başladı! 33 yaşındaki yıldız orta saha oyuncusu ile 2 yıllık sözleşme imzalanacak. Şu anda yıllık ücret konusunda görüşmeler sürüyor. Beşiktaş ile Manuel Fernandes, yıllık ücret konusunda anlaştıklarında transfer resmileşecek! 

MANUEL FERNANDES BEŞİKTAŞ'A GERİ DÖNÜYOR 


2011 yılında Valencia'dan Beşiktaş'a kiralanan Portekizli yıldız oyuncu Manuel Fernandes, 3 sezon formasını giydiği Beşiktaş'tan 2013-2014 sezonu sonrası ayrılmıştı. Beşiktaş'ın "Feda" döneminde elden çıkardığı yıldızlardan biri olan Manuel Fernandes, Beşiktaş'a geri dönüyor.

Sezonu sonu itibariyle Lokomotiv Moskova ile olan sözleşmesi sona eren ve sözleşme yenilemeyen Portekizli, Beşiktaş'tan gelen teklife sıcak bakıyor. Beşiktaş Manuel Fernandes'e imza parasız, yılda 1,5 milyon euro garanti ücret üzerinden 2 yıllık sözleşme önerdi. 

 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR