Manuel Fernandes Galatasaray’da mı Beşiktaş olmadı gs devrede

Manuel Fernandes Beşiktaş'a değil Galatasaray'a mı transfer oluyor? Manuel Fernandes menajeri Galatasaray'ı açıkladı! Beşiktaş'a transferi konuşulan Manuel Fernandes şimdi de Galatasaray'la anılıyor. Galatasaray Manuel Fernandes son dakika transfer bombası!

Manuel Fernandes Galatasaray’da mı Beşiktaş olmadı gs devrede
Yayın Tarihi: 28.08.2019 13:43:00

Beşiktaş'ın eski yıldızlı Portekizli 10 numara Manuel Fernandes, Galatasaray'a mı transfer oluyor? Dün tüm gün, Beşiktaş'la 1+1 2 yıllık sözleşme konusunda anlaşma sağladığı iddia edilen Portekizli 10 numara Manuel Fernandes için Galatasaray mı devreye girdi? Son Dakika Galatasaray - Manuel Fernandes transfer gelişmesi...

Manuel Fernandes'in Türkiye temsilcisi Tamer Özçam, yaptığı açıklamada Fernandes ile Beşiktaş'ın anlaşamadığını duyurdu! Beşiktaş'ın yıllık 1,1 milyon eurodan 1+1 yıllık sözleşme önerdiği Fernandes ile anlaşamadığı ortaya çıktı. 33 yaşındaki Portekizli 10 numara Manuel Fernandes, Beşiktaş'ın teklifini kabul etmedi.

MANUEL FERNANDES GALATASARAY'A MI TRANSFER OLUYOR?


Fernandes'in Türkiye menajeri Tamer Özçam, Türkiye'den Galatasaray, Gazişehir, Göztepe ve Avrupa liglerinden birkaç ekiple temas halinde olduklarını açıkladı.

Manuel Fernandes'in ismi Galatasaray'la anılmaya başladı. 10 numara pozisyonunda Younes Belhanda'nın yaşadığı sakatlığın ciddi olabileceği konuşulurken, Fernandes'in iyi bir alternatif olarak 10 numara pozisyonunda görev alabileceği, Fatih Terim'in de Manuel Fernandes'i istediği iddia edildi.

FERNANDES RUSYA'DA 4 MİLYON EURO ALIYORDU

Tamer Özçam, Beşiktaş'ın Manuel Fernandes'e teklifinin çok düşük olduğunu, Manuel Fernandes'in Lokomotiv Moskova'da yıllık 4 milyon euro kazandığını ve bu ücretlere imza atmayacağını açıkladı. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR