Mart Kapıdan Baktırır, Gözlükleri Taktırır

Yüksek kalitede gözlük tasarımlarını ileri teknoloji ile geliştiren İtalyan gözlük markası Serengeti; ultra polarize hd camlarında bulunan anti fog teknolojisi ile soğuk ve sıcak hava geçişlerinde gözlük camlarında meydana gelen buharlaşmayı engelleyerek kullanıcıya net görüş alanı yaratıyor.

Mart Kapıdan Baktırır, Gözlükleri Taktırır
Yayın Tarihi: 12.02.2019 17:45:00

Kışın bitiyor, baharın da geliyor olması; iki arada bir derede soğuk ve sıcak havanın birbiriyle teması hemen herkesi heyecanlandırıyor olsa da bir başkadır Mart ayının ayazı... İlkbaharın müjdecisi olan Mart ayı, kışlıkların kaldırılması için erken bir zaman olsa da mevsim normallerine uygun güneş gözlükleriyle her tarzdan kombini tamamlamak ve göz sağlığını korumak için en doğru zaman. Yüksek kalitede gözlük tasarımlarını ileri teknoloji ile geliştiren İtalyan gözlük markası Serengeti; ultra polarize hd camlarında bulunan anti fog teknolojisi ile soğuk ve sıcak hava geçişlerinde gözlük camlarında meydana gelen buharlaşmayı engelleyerek kullanıcıya net görüş alanı yaratıyor ve her mevsim stil kombinlerini şık bir aksesuar olarak tamamlıyor. 



Soğuk ve Sıcak Hava Gibi Ani Isı Değişikliklerinde Buharlaşma Yapmıyor


Soğuk ve sıcak havanın birbiriyle temasında meydana gelen ani hava değişimi gözlük camlarında buharlaşmaya neden olur. Bu buharlaşma arttıkça gözlük kullanıcısının görüş alanı daralır ve görüş neredeyse kaybolur. Kullanıcının görüş performansını olumsuz etkileyen bu probleme karşı tedbirini Anti Fog – Buhar tutmayan iç kaplama cam teknolojisi ile alan Serengeti’ de buharlaşma meydana gelmiyor. Aynı şekilde üstün cam teknolojisiyle ışık değişimlerine bağlı olan görüş kaybını da engelliyor ve tüm hava koşullarında net görüş desteği sunuyor. Serengeti’ nin üstün cam teknolojisiyle tünelden, doğaya geçişte yaşanan ışık değişimine bağlı görüş zorlukları sıfıra iniyor ve camlarda bulunan çift taraflı anti refle özelliğiyle ön ve arka camlarda yansıma ve parlama olmuyor.

Zamansız Stil ve Kaliteli Şıklık Glacier

Yüksek teknolojiyi kullanarak gözlük tasarlayan Serengeti’nin Glacier‘i unisex modeller arasında öne çıkarak, her yaştan kadın ve erkek kullanıcıya zamansız stil ve kaliteli şıklık sunuyor. Asetat çerçevelerin iç kısmındaki koruyucu deri yan kalkanlar hem farklı bir tarz sunuyor hem de gözü yanlardan gelen rüzgar ve soğuk gibi faktörlere karşı koruyor. Tak çıkar özelliği bulunan deri kalkanlar modeli yaz kış kullanıma uygun kılıyor ve sürekli aynı gözlüğü kullanmak istemeyenler için alternatif oluşturuyor.

http://antoptik.com/




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR