Martin Freeman: Sherlock’ta Rol Almak Eskisi Kadar Eğlenceli Değil

Sherlock'ta John Watson karakterini canlandıran Martin Freeman, dizinin her geçen gün devleşmesiyle birlikte, hayranlarının giderek artan beklentileri ve baskıları yüzünden, dizide rol almanın ilk günkü kadar eğlenceli olmadığını söyledi.

Martin Freeman: Sherlock’ta Rol Almak Eskisi Kadar Eğlenceli Değil
Yayın Tarihi: 23.03.2018 16:22:00

Son bölümü 2017'de çekilen dünyanın en iyi dizilerinden biri olarak kabul edilen Sherlock'ta John Watson rolünde izlediğimiz Martin Freeman, merakla beklenen beşinci sezona ilişkin, "Sherlock’un geleceğine dair henüz çok fazla şey konuşulmuyor. Dördüncü sezonun ardından bir ara verilmiş ve artık üstümüze düşeni yapmış gibi hissediyoruz.” dedi.

2017’de çekilen dördüncü sezonda hayranlarının beklentilerini karşılamaya yönelik bir mücadele verdiklerini belirten usta oyuncu Freeman, “Dürüst olmak gerekirse bu imkansızdı. Adeta bir canavara dönüşen dizi zaten oldukça yüksek bir kalite ile başlamıştı, bu seviyeyi korumak çok zor.” şeklinde konuştu.




Dizinin ortak yapımcılarından Mark Gatiss, beşinci sezon çekilse bile bunun 2020’den önce olmayacağını geçen ay açıklamıştı. Sherlock Holmes rolüyle izlediğimiz Benedict Cumberbatch de diziye uzun bir ara vermek istediğini kaydetmişti.

 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR