Marvelous Nakamba Galatasaray'da! Galatasaray'ın yeni transferi Marvelous Nakamba kimdir?

Transferde gaza basan Galatasaray, orta sahaya aradığı ismi buldu! Marvelous Nakamba Galatasaray'da! Galatasaray Club Brugge'den Marvelous Nakamba'yı transfer etti!

Marvelous Nakamba Galatasaray'da! Galatasaray'ın yeni transferi Marvelous Nakamba kimdir?
Yayın Tarihi: 23.06.2019 22:45:00

Galatasaray, uzun süredir aradığı Fernando'nun alternatifini Belçika'da buldu! Belçika ligi ekiplerinden Club Brugge forması giyen Marvelous Nakamba için girişimlerini hızlandıran Galatasaray, transferde mutlu sona ulaştı. Ön libero pozisyonunda forma giyen Marvelous Nakamba yeni sezonda Galatasaray forması giyecek! 

25 yaşındaki Zimbabwe'li ön libero için Club Brugge ile anlaşma sağlayan Galatasaray, Marvelous Nakamba için Clubbe Brugge'a toplam 4 milyon euro bonservis bedeli ödeyecek. Nakamba'nın Club Brugge ile 2021'e kadar sözleşmesi bulunuyordu.

FATİH TERİM VE SCOUT EKİBİ NAKAMBA'YI İSTEDİ 

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'de scout ekibinin önerdiği Marvelous Nakamba ismine sıcak baktı. 25 yaşındaki genç oyuncu için olumlu rapor sunan Terim, takıma dahil edilmesini istedi. 25 yaşındaki Marvelous Nakamba'nın menajerlik şirketinin Onyekuru, Ndiaye ve Garry Rodrigues ile Belhanda'nın menajerlik şirketiyle aynı şirket olması transferi daha da kolaylaştırdı.
 



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR