Masterchef jürileri kimler? Kaç yaşındalar nereliler

Tv8'in çok sevilen yemek yarışması Masterchef bu akşam 2. sezonuna merhaba dedi. Yepyeni yarışmacıları ve değişen jüri üyeleriyle ilk elemenin yapıldığı akşamda Masterchef jürileri kimler? çok merak edildi. Biz de sizler için bu soruyu araştırdık bulduk.

Masterchef jürileri kimler? Kaç yaşındalar nereliler
Yayın Tarihi: 18.08.2019 20:42:00

Tv8 ekranlarının sevilen yemek yarışması Masterchef bu akşam 2. sezonuna merhaba dedi. Geçtiğimiz sezon fırtınalar estiren bu yıl da ekranlara gelen yemek yarışmasında heyecan, rekabet hiç eksik olmayacak. Yeni ve heyecanlı yarışmacıları ve ince eleyip sık dokuyan jüri üyeleriyle herkesi ekran başına kitleyen Masterchef bugün 2. sezon ilk bölümüyle ekranlara geliyor. 

Yeni sezonda jüri koltuğunda Danilo Zanna, Somer Sivrioğlu ve Mehmet Yalçınkaya'nın oturduğu yarışmada Masterchef jüri üyeleri kimler çok merak ediliyor. İşte Masterchef şeflerinin kısaca biyografileri...

MASTERCHEF ŞEFLERİ KİMLER?



Mehmet Yalçınkaya kimdir?

1988 yılından bu yana mutfaklarda tozu dumana katan Mehmet şef dünya çapında da başarılara imza atmış bir şeftir. İstanbul'da Wyndham Grand İstanbul adlı lüks otelin şefliğini yapan Mehmet Yalçınkaya misafirlerine farklı lezzetler sunuyor. Özellikle deniz ürünlerini çok seven Mehmet Şef, yarışmadaki titizliği sıcak ve samimi tavrıyla da çok beğeniliyor.




Somer Sivrioğlu kimdir?

1971 doğumlu olan Somer Sivrioğlu, Bilkent Üniversitesi Turizm ve Otelcilik Bölümü'nden mezun olmuştur. Sonrasında Avusturalya'ya yerleşen Sivrioğlu orada Türk lezzetlerine menüsünde yer verdiği Efendy isimli bir restoran açmıştır.



Danilo Zanna kimdir?

Aileden aşçılıkla haşı neşir olan Danilo, aslen İtalyan'dır. Sonrasında İtalyan mutfağı üzerine eğitim alan Danilo Zanna İtalyan mutfağı konusunda uzmanlaştı. 

Tuğçe Demirbilek ile tanıştıktan sonra Türkiye’ye yerleşme kararı alan Danilo Zanna, bir restorant açmıştır. Ardından televizyon programlarında da yer alan Zanna yeni sezonda Masterchef jürisine dahil oldu. 

 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR