Masterchef Mehmet şef kimdir? Nerede çalışıyor

Tv8 ekranlarının en lezzetli yemek yarışması masterchef 2. sezon bugün başladı. En az yarışmacılar kadar jüri üyelerinin de dikkat çektiği yarışmada jürinin en sert üyesi Mehmet şef çok merak ediliyor. Herkes Mehmet şef kimdir? sorusuna yanıt arıyor. İşte detaylar...

Masterchef Mehmet şef kimdir? Nerede çalışıyor
Yayın Tarihi: 18.08.2019 20:50:00

Tv8'in sevilen yemek yarışması Masterchef'in yeni sezonu başladı. Bugün 2. sezon ilk bölümüyle ekranlara gelen programda yarışmacılar önlük almak için en iyi yemeklerini yaparken, şefler de yemekleri tadıp yarışmalara tamam ya da devam dediler. Tabi bu arada Masterchef adaylarını zorlayan jüri üyelerinden Mehmet Şef yarışmacılara ecel terleri döktürdü. Haliyle Mehmet şef kimdir? çok merak edildi. Biz de sizler için Mehmet Şef'in hayatını araştırdık bulduk.



MASTERCHEF JÜRİSİ MEHMET ŞEF KİMDİR?


1988 yılından bu yana mutfaklarda olan Mehmet Yalçınkaya, farklı tatları harmanlamak anlamına gelen Fusion Mutfak üzerine çalışıyor. İstanbul'da Wyndham Grand İstanbul adlı lüks otelin şefliğini yapan Mehmet Yalçınkaya özellikle deniz ürünleri konusunda bir idol.

Evli ve 2 çocuk babası olan Mehmet Şef, Masterchef'de de gerek babacan tavırları gerek sertliğiyle izleyenlerin favori jüri üyesi haline geldi. 

 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR