Masterchef Metin Erce ÇElebi kimdir? Kaç Yaşında ve nereli

TV8'in sevilen yarışması Masterchef'in 2. sezon yarışmacısı Metin Erce Çelebi kimdir? Masterchef Metin Erce Çelebi kaç yaşında ve nereli? Masterchef izleyicisi, 80 yarışmacı arasında yer alan Metin Erce Çelebi'yi araştırıyor. Masterchef Metin Erce Çelebi'ye dair detaylar haberimizde...

Masterchef Metin Erce ÇElebi kimdir? Kaç Yaşında ve nereli
Yayın Tarihi: 16.08.2019 15:16:00

TV8'in sevilen yarışması Masterchef, uzunca bir aranın ardından yeni sezon yeni heyecanıyla başlıyor! 18 Ağustos Pazar günü yeni sezona merhaba diyecek olan Masterchef yarışmasının yeni yarışmacılarından Metin Erce Çelebi araştırılmaya başlandı. Masterchef izleyicileri, Metin Erce Çelebi kimdir? Kaç yaşında ve mesleği ne? Bu soruların yanıtını merak ediyor.

Geçtiğimiz sezon Uğur Kardaş'ın Şampiyon olduğu Masterchef yarışması, heyecanlı anlara sahne olmuş ve izleyiciyi ekran başına kilitlemişti. Mehmet, Somer ve Hazer şeflerin yönettiği Mutfakta en lezzetli yemeği yapanın Masterchef unvanını kazanacağı yarışmada, yeni sezon heyecanı başlıyor! Masterchef'in yeni yarışmacılarından biri de Metin Erce Çelebi oldu!

Masterchef Metin Erce Çelebi Kimdir? Kaç yaşında, Mesleği ne

Masterchef yarışmasına katılan Metin Erce Çelebi henüz 20 yaşında. Ankaralı olan ve yarışmaya Ankara'dan katılan Metin Erce Çelebi, kendisini yarışmanın favorileri arasında görüyor. Mutfağı evi gibi gördüğünü aktaran Metin Erce Çelebi "2011'de kurduğum hayali gerçeğe çevirmek için burdayım!" diyor. 



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR