Masterchef Mohammed Ayad kimdir? Mohammed Ayad yaşı, Instagram hesabı

Yeni sezonuyla 18 Ağustos Pazar günü TV8 ekranlarında yayınlanmaya başlayacak Masterchef Türkiye yarışmasının yeni yarışmacısı Mohammed Ayad kimdir? Mohammed Ayad kaç yaşında, nerelidir? Ne iş yapıyor? Mohammed Ayad instagram hesabı var mı? Sizler için araştırdık...

Masterchef Mohammed Ayad kimdir? Mohammed Ayad yaşı, Instagram hesabı
Yayın Tarihi: 16.08.2019 14:22:00

TV8 ekranlarında tatilin ardından 2. sezonuyla yayınlanacak Masterchef yarışması, heyecanla bekleniyor! 18 Ağustos Pazar günü başlayacak Masterchef yarışmasının yeni sezon yarışmacıları da belli oluyor! Masterchef'te ter dökecek Mohammed Ayad, izleyiciler tarafından araştırılmaya başlandı. Mohammed Ayad kimdir? Kaç yaşında, nerelidir? Mohammed Ayad mesleği ne? Tüm bu sorular yanıt arıyor.

Mohammed Ayad, yeni sezonda Masterchef Türkiye'nin en iddialı yarışmacıları arasında yer alıyor. Masterchef'e 1. olmak için katıldığını aktaran Mohammed Ayad, izleyicinin dikkatini çekmeyi başardı.

Masterchef Mohammed Ayad Kimdir? Nereli, Yaşı kaç?

Masterchef'te yarışacak Mohammed Ayad 25 yaşında. Irak Kerküklü olan Mohammed Ayad, mutfaktaki hünerlerinin yanı sıra modellik ve oyunculuk da yapıyor. TRT Belgesel Efsane Savaşları'nda baş rol oynayan Mohammed Ayad, yeni sezonda Masterchef şampiyonu olmak için yarışacak. 



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR