MasterChef Yusuf Avşar kimdir? Nereli kaç yaşında

TV8 ekranlarının sevilen yemek yarışması Masterchef'te yeni sezon yarışmacısı Yusuf Avşar kimdir? Masterchef Yusuf Avşar, izleyiciler tarafından araştırılmaya başlandı. Yusuf Avşar kimdir, kaç yaşında, nerelidir? Yusuf Avşar, yeni sezonda masterchef'te ter dökecek. Sizler için hazırladık...

MasterChef Yusuf Avşar kimdir? Nereli kaç yaşında
Yayın Tarihi: 14.08.2019 17:26:00

TV8 ekranlarında yayınlanan Masterchef yarışmasının yeni yarışmacısı Yusuf Avşar oldu! Masterchef 2. sezonunda yarışacak Yusuf Avşar, izleyicilerin de dikkatini çekmeyi başardı. Masterchef 2. sezon yarışmacısı Yusuf Avşar kimdir? Masterchef Yusuf Avşar, nereli kaç yaşında? Bu sorular yanıt arıyor.

Heyecan dolu bölümleriyle, izleyiciyi adeta ekrana kilitleyen Masterchef yarışması, 2. sezonda da bomba gibi geliyor! Geçmiş yarışmacıların değiştiği yepyeni yarışmacıların geldiği Masterchef'te yarışmacı Yusuf Avşar'da iddialı yarışmacılar arasında yer alıyor. Masterchef Yusuf Avşar, izleyicileri meraklandırdı.

Masterchef Yusuf Avşar Kimdir, Kaç yaşında?

35 Yaşında olan Yusuf Avşar, 20 yıllık aşçılık tecrübesine sahip. "Uzun yıllardır şefim, buraya Master yapmaya geldim." diyen Yusuf Avşar, yarışmadaki iddiasını da bu cümleyle ortaya koyuyor!



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR