Maurice Lacroix'den Şeffaf Dokunuş

Maurice Lacroix, AIKON Automatic Skeleton modelinin Şeffaf kadran tasarımı ile benzersiz bir saat deneyimini gözler önüne seriyor.

Maurice Lacroix'den Şeffaf Dokunuş
Yayın Tarihi: 6.03.2018 13:11:00

Dünyanın en büyük saat ve mücevher fuarı olan Baselworld 2018’de tanıtılan AIKON Automatic Skeleton, çağdaş formu sayesinde saat sanatına farklı bir yaklaşım getiriyor.

MASKÜLEN YÜZÜN KESKİN BİLEŞİMİ

AIKON Quartz modelinden esinlenerek tasarlanan AIKON Automatic Skeleton, şeffaf kadran tasarımı ile daha keskin ve maskülen bir stile sahiptir. 45 mm kasa çapı ve 13 mm kalınlıktaki kasası ile AIKON Automatic Skeleton, tamamen çelikten yapılan gövdesi ve  bezeline yerleştirilen altı kol sayesinde ön plana çıkıyor.


Tamamen AIKON Automatic Skeleton için özel olarak tasarlanan ML234 kalibre, otomatik kurmalı mekanizması ile mekanik bir hareket oluşturuyor. DLC kaplama yüzey işlemi ile ekstra bir dayanıklılığa sahip olan AIKON Automatic Skeleton’ın saat mekanizmasının gövdesini oluşturan siyah rengi, modelin eşsiz şeffaf kadran tasarımına bir detay katıyor.

Safir cama sahip olan AIKON Automatic Skeleton, saat 6 yönünde yer alan küçük saniye göstergesi ve rodyum kaplı ibresi ile uyumlu, el işçiliği ile kadrana yerleştirilmiş indekslere sahip.

AIKON Automatic Skeleton, Maurice Lacroix’in Easychange sistemini sunuyor. Bu hızlı değiştirme sistemi ile saatinizin kayışını değiştirmeniz ise sadece birkaç saniye.
 
Siyah renkli deri kayışı ve dikiş detayları  ile estetik bir bütünlük sağlayan Maurice Lacroix, ikonik imzası olan logosu ile şık ve modern bir hava yaratıyor.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR