Mbaye Diagne Al Nassr'a Gidiyor! Kupa finalinde Diagne'yi izlediler ve ikna ettiler

Galatasaray'ın Senegalli forveti Mbaye Diagne Al Nassr'a transfer oluyor! Afrika Uluslar Kupası final maçında 75. dakikada oyuna giren Mbaye Diagne'yi Al Nassr ekibi yetkilileri canlı izledi ve oyuncuyu maç sonunda ikna etti. Mbaye Diagne bonservis bedeli ve yıllık ücreti de belli oldu.

Mbaye Diagne Al Nassr'a Gidiyor! Kupa finalinde Diagne'yi izlediler ve ikna ettiler
Yayın Tarihi: 20.07.2019 00:13:00

Galatasaray'ın 29 yaşındaki Senegalli forveti Mbaye Diagne Arabistan ekibi Al Nassr'a transfer oluyor. Al Nassr, Mbaye Diagne için Galatasaray'la anlaşma sağladı. Senegal - Cezayir Afrika Uluslar Kupası final maçında tribünde yer alan Al Nassr yöneticileri, Mbaye Diagne'yi canlı izledi ve maç sonu oyuncuyu ikna etti. 

Mbaye Diagne Al Nassr'a 14 milyon euro bonservis bedeliyle transfer oluyor. Galatasaray Diagne için kapıyı 18-19 milyon eurolardan açsa da 14 milyon euroda anlaşma sağlandı. Al Nassr'ın yeni forveti Diagne olacak. Al Nassr 3+1 yıllık sözleşme imzalayacağı Mbaye Diagne'ye 4 milyon euro garanti ücret önerdi. 

Mbaye Diagne Al Nassr Yolcusu 


Senegal Cezayir, Afrika Uluslar Kupası final maçına yedek başlayan ve 75. dakikada oyuna giren Mbaye Diagne Al Nassr'ın 4 milyon euroluk teklifini kabul etti. Afrika Uluslar kupasında Senegal Cezayir'e 1-0 kaybetti ve finalde kupayı kaçırdı. Diagne, maça 75. dakikada dahil olsa da pek varlık gösteremedi. Al Nassr yöneticileri, final maçında Diagne'yi canlı olarak izledi.

Araplar Feghouli'yi de İstiyor

Mbaye Diagne'nin Al Nassr'a transferi artık kesin gibi. Transferde iş imzaya kaldı. Mbaye Diagne'nin Milli takımdan ayrılıp kısa bir tatil yapması ve ardından İstanbul'a gelip transfer işlemlerini bitirmesi bekleniyor. Galatasaray, Diagne transferinden 14 milyon euro kazanacak.

Öte yandan Arabistan ligi ekipleri, Sofiane Feghouli'nin peşine düştü. Ülkesi Cezayir'le Afrika Uluslar Kupası şampiyonu olan Feghouli, turnuva boyunca gösterdiği etkili performansla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Feghouli için de kısa zaman içinde Galatasaray'a yeni teklifler yolda... 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR