Mbaye Diagne Al Nassr'a Transfer Oldu! Bonservisi Dudak Uçuklattı!

Galatasaray'ın Senegalli forveti Mbaye Diagne Suudi Arabistan ligi ekiplerinden Al Nassr'a transfer oldu. Al Nassr Galatasaray'a ne kadar bonservis ödeyecek? Mbaye Diagne yıllık ne kadar kazanacak?

Mbaye Diagne Al Nassr'a Transfer Oldu! Bonservisi Dudak Uçuklattı!
Yayın Tarihi: 22.06.2019 19:12:00

Galatasaray'ın geçtiğimiz sezon devre arasında Kasımpaşa kulübünden 10+3 milyon euroluk bedelle transfer ettiği Mbaye Diagne, Suudi Arabistan ligi ekiplerinden Al Nassr'a transfer oldu! Al Nassr, Mbaye Diagne'ye yıllık 4 milyon euro önerirken Galatasaray'a da bonservis bedeli olarak 16 milyon euro ödeyecek. Galatasaray, Al Nassr'dan bonservis bedelinin 10 milyon eurosunu peşin isterken taksit dökümlerinde de anlaşılması halinde anlaşma resmiyet kazanacak.

27 yaşındaki golcü oyuncu Mbaye Diagne, Galatasaray'da en tartışılan futbolcuların başında geliyordu. Şampiyonluğun kazanılmasına rağmen Galatasaray taraftarının büyük bölümü Diagne'nin satılması yönünde görüş bildiriyordu. Attığı gollerden çok kaçırdığı penaltı ve gollerle adından söz ettiren Mbaye Diagne, büyük ihtimalle Al Nassr forması giyecek, artık ufak pürüzler kaldı! 

MBAYE DİAGNE AL NASSR'DAN GELEN TEKLİFİ KABUL ETTİ!

Diagne, yaptığı açıklamalarda ailesini düşünmek zorunda olduğunu ve Galatasaray'dan en yüksek maaşı veren kulübe gideceğini ifade etmişti. Galatasaray'da 2.2 milyon euro kazanan Senegalli forvet, Al Nassr'dan gelen 4 milyon euro yıllık ücrete Tamam dedi. Artık Al Nassr ile Galatasaray kulübü arasındaki ufak pürüzlerin giderilmesi bekleniyor.



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR