Mbaye Diagne Al Nassr'a transfer Oluyor! Galatasaray Diagne'den Kurtuldu

Galatasaray Mitroglou'nun ardından Mbaye Diagne'yi de Suudi Arabistan ekibi Al Nassr'a satıyor! Mbaye Diagne resmen Al Nassr'a transfer oluyor! Uzun süredir Suudi ekibi Al Nassr ile görüşmeler sürdüren Cimbom Diagne'den kurtuluyor! Diagne Galatasaray'dan gidiyor!

Mbaye Diagne Al Nassr'a transfer Oluyor! Galatasaray Diagne'den Kurtuldu
Yayın Tarihi: 24.08.2019 12:27:00

Galatasaray, Mbaye Diagne'yi satıyor! Geçtiğimiz sezonun devre arasında Kasımpaşa'dan 13 milyon euro bonservis bedeliyle transfer edilen Mbaye Diagne, Cimbom'a bir türlü uyum sağlayamamıştı. Şampiyon olunan sezonda attığı gollerden çok kaçırdığı gollerle anılan Mbaye Diagne, Suudi Arabistan ekibi Al Nassr'a transfer oluyor!

Galatasaray taraftarını da ikiye bölen Mbaye Diagne, Suudi Arabistan ekibi Al Nassr'dan gelen teklifi sonunda kabul etti! Diagne, yıllık 4,5 milyon euro kazanacağı Al Nassr'a transfer olmayı kabul etti. Galatasaray'da Al Nassr'dan 13 milyon euro bonservis bedeli alacak. Diagne, "zarar etmeden" satılacak! 

MİTROGLOU GİTTİ SIRA DİAGNE'DE 


Yunan forvet Kostas Mitroglou'yu 1,25 milyon euro bedelle PSV Eindhoven'a kiralayan Galatasaray, Mbaye Diagne'yi de 13 milyon euro bedelle Suudi Arabistan'a gönderiyor. Mbaye Diagne'nin, 2. hafta oynanacak Konyaspor maçında kadroda olması beklenmiyor.

FALCAO MUTLAKA GELECEK 

Mitroglou ve Mbaye Diagne'Yi gönderen Galatasaray'da ilk gündem Radamel Falcao! Falcao'nun ilerleyen günlerde mutlaka takıma katılması beklenirken, 2. bir forvet transferi için de nabız yoklanacak. Ancak Ryan Babel, Jimmy Durmaz gibi forvette de görev yapabilen oyuncular nedeniyle, Falcao transferiyle yetinilebileceği de konuşuluyor.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR