Mbaye Diagne Galatasaray'da Kalıyor! Diagne Instagram hesabından Galatasaray'da kalacağını Açıkladı!

Galatasaray'ın Senegalli forveti Mbaye Diagne Galatasaray'da kalacağını açıkladı! Uzun süredir transferi gündemde olan Diagne, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla Galatasaray'da kalacağını ve Suudi Arabistan ekiplerine transfer olmayacağını açıkladı!

Mbaye Diagne Galatasaray'da Kalıyor! Diagne Instagram hesabından Galatasaray'da kalacağını Açıkladı!
Yayın Tarihi: 1.07.2019 15:36:00

Galatasaray'a geçtiğimiz sezon devre arasında Kasımpaşa'dan 13 milyon euro bonservis bedeliyle transfer olan ve adı şu sıralar Suudi Arabistan ligi ekiplerinden Al Shabab ve Al İttihad kulüpleri ile anılan Mbaye Diagne, Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla olay oldu!

Mbaye Diagne, instagram hesabından yaptığı paylaşımla Galatasaray'da kalacağını açıkladı! Galatasaray'da gösterdiği istikrarsız performansla, attığı gollerden çok kaçırdığı penaltı ve gollerle anılan ve taraftarı ikiye bölen Mbaye Diagne olay paylaşımlarıyla Galatasaray'da kalacağını kendi ağzından açıkladı.

GALATASARAY DİAGNE'Yİ SATMAK İSTERKEN DİAGNE KALIYORUM DEDİ! 




Galatasaray, Mbaye Diagne'nin transferiyle kaynak yaratma arayışındayken Diagne, instagram hesabından yaptığı paylaşımla "Benim hakkımda çok konuşuyorsunuz ama benim 4 yıllık kontratım var. Ben kalıyorum." mesajı yayınladı. Suudi Arabistan'a gitmiyorum diyen Diagne'ye Galatasaray yönetiminin ve teknik heyetinin tepkisi ne olacak?

 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR