Mbaye Diagne Satıldı! Diagne'ye Rekor Bonservis

Galatasaray'ın forveti Mbaye Diagne Norwich'e satıldı. Diagne 17 milyon euroluk rekor bonservis bedeliyle Galatasaray tarihine geçti! Diagne'nin yerine kim gelecek, Aslan'ın hedefi ne?

Mbaye Diagne Satıldı! Diagne'ye Rekor Bonservis
Yayın Tarihi: 28.05.2019 14:30:00

Galatasaray'da devre arası Kasımpaşa'dan 10 milyon euro + 3 milyon euro bonusla kadroya katılan Senegalli forvet oyuncusu Mbaye Diagne satıldı! 2. devrede Galatasaray forması giyen ve Şampiyonlukta katkısı olmasına karşın kaçırdığı penaltı ve gollerle Galatasaray taraftarını ikiye bölen Mbaye Diagne, İngiltere Premier Lig ekiplerinden Norwich City'e rekor bonservis bedeli olan 17 milyon euro karşılığında satıldı!

Fatih Terim'in de satılması için onay verdiği Senegalli yıldız kariyerine bundan sonra İngiltere'de devam edecek. Mbaye Diagne'den gelen para ile Galatasaray yaz transferinde eli rahat şekilde hareket edebilecek. Diagne'nin satılmasının ardından forvet mevkiine iki ismin birden transfer edilmesi bekleniyor.

ŞAMPİYONLUK KUTLAMALARINA KATILMAYARAK BİLETİNİ KENDİ KESTİ
Fatih Terim'in de Senegalli golcünün tavırlarından rahatsızlık duymaya başladığı, özellikle ligde son maçlarda penaltı atmada bencillik yaparak takım arkadaşlarıyla kavgaya tutuşmasından sonra en son da Şampiyonluk kutlamalarına katılmaması Fatih Terim için son damla oldu! Fatih Terim, Şampiyonluk kutlamalarına katılmayarak bir de instagram hesabından spor arabasıyla Galatsaray'sız paylaşım yapan Diagne'nin biletini kesti. 


17 MİLYON EURO'NUN BİR KISMI TETTEH'E...
Yönetim de 17 milyon euroluk rekor bonservisle Diagne'nin satışına çok sıcak baktı, transfer bitti. 30 golle bir sezonda en çok gol atan yabancı oyuncu olmayı başaran Diagne'nin yerine Galatasaray'da hedef Benjamin Tetteh... Geçtiğimiz transfer penceresinin de gözde ismi Benjamin Tetteh, Fatih Terim'in gözdesi. Fatih Terim, Tetteh'in yanı sıra 1 forvet daha istiyor! 

Tetteh için 7 milyon euro isteyen Sparta Prag'ı  4-5 milyon euroya ikna etmek için arayışlar sürüyor. Anlaşma sağlanması artık an meselesi.

 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR