Mbaye Diagne Spartak Moskova'ya Transfer Oluyor! Ruslar Diagne'ye resmi teklif yaptı

Galatasaray'ın tartışmalı Senegalli golcüsü Mbaye Diagne Spartak Moskova'ya gidiyor! Mbaye Diagne için harekete geçen Spartak Moskova, Galatasaray'a teklif yaptı! Galatasaray Mbaye Diagne'den ne kadar bonservis kazanacak? Diagne yıllık ne kadar istiyor? Detaylar haberimizde...

Mbaye Diagne Spartak Moskova'ya Transfer Oluyor! Ruslar Diagne'ye resmi teklif yaptı
Yayın Tarihi: 28.08.2019 21:55:00

Galatasaray'ın 29 yaşındaki Senegalli golcüsü Mbaye Diagne, Spartak Moskova yolcusu! Rusya ligi ekiplerinden Spartak Moskova, forvet oyuncuları Ze Luiz'in satışının ardından gündemine Galatasaray'ın forveti Mbaye Diagne'yi aldı. Spartak Moskova, Mbaye Diagne için Galatasaray'a resmi teklifte bulundu!

Geçtiğimiz sezon devre arasında Kasımpaşa'dan 13 milyon euro bonservis bedeliyle Galatasaray'a transfer olan Diagne için Ruslar, 9 milyon euro bonservis bedeli önerdi. Galatasaray, bu rakamı 10-11 milyon eurolara çekmek istiyor. Mbaye Diagne ise, Spartak Moskova kulübünden yıllık 3,5 milyon euro garanti ücret almak istiyor. 

MBAYE DİAGNE SPARTAK MOSKOVA YOLCUSU


Falcao transferinin %99 olmasının ardından Galatasaray, önce Mitroglou'nu ardından da Mbaye Diagne'yi gönderiyor. Mbaye Diagne ne olursa olsun Spartak Moskova'ya satılacak. 29 yaşındaki Senegalli, Galatasaray'da 2,4 milyon euro kazanırken Spartak Moskova'dan 3,5 milyon euro istiyor.

FALCAO MUTLAKA GELECEK

A Spor'da Zeki Uzundurukan, Falcao için KAP açıklamasının Cuma gününe kadar yapılacağını aktardı. Diagne Spartak Moskova'ya gidecek, Falcao Galatasaray'a gelecek.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR