Mehmet Akif Alakurt Türk Bayrağına hakaret etti Sosyal medya paylaşımı Savcılık harekete geçti

Adanalı dizisinde oynadığı Maraz Ali rolüyle ünlenen ve daha sonra birçok dizide de rol alan Mehmet Akif Alakurt'un sosyal medya paylaşımı infial yarattı! Mehmet Akif Alakurt sosyal medyada Türk Bayrağı'na hakaret etti! Alakurt hakkında savcılık soruşturma başlattı!

Mehmet Akif Alakurt Türk Bayrağına hakaret etti Sosyal medya paylaşımı Savcılık harekete geçti
Yayın Tarihi: 26.07.2019 11:34:00

Adanalı dizisinde Maraz Ali rolüyle ünlenen ve bir döneme damga vuran oyuncular arasında yer alan Mehmet Akif Alakurt, yaşamını Meksika'da sürdürüyordu. Sık sık gündeme gelen ve özellikle Türk kızlarına söylediği sözlerle gündemden düşmeyen Mehmet Akif Alakurt yine haddini aştı! Alakurt bu kez Türk Bayrağı'nı paylaşarak hakaret içerikli bir cümle sarf etti! 

Mehmet Akif Alakurt'un instagram hesabından yaptığı paylaşımda Türk Bayrağı'na hakaret ettiği gerekçesiyle savcılık soruşturma başlattı! Mehmet Akif Alakurt'un paylaşımına tepki yağdı! Savcılık da hızla harekete geçti! Türkiye'de bulunmayan Alakurt'un instagram paylaşımı sosyal medyayı salladı!


MEHMET AKİF ALAKURT'UN TÜRK BAYRAĞI'NA HAKARET İÇEREN O PAYLAŞIMI...




Mehmet Akif Alakurt'un bu paylaşımı sosyal medyada infial yarattı! Alakurt'a tepki yağdı! Alakurt Türk bayrağını "RIFKI cumhuriyetinin bayrağı değil mi?" diyerek paylaştı.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR