Mehmet Aslantuğ'un Hülya Avşar'a Cevabı Paylaşım Rekoru Kırdı

Star Tv'de yayınlanan Bir Hülya Avşar Sohbeti'nin son bölümüne konuk olan Mehmet Aslantuğ ile Hülya Avşar arasındaki diyaloglar olay oldu.

Mehmet Aslantuğ'un Hülya Avşar'a Cevabı Paylaşım Rekoru Kırdı
Yayın Tarihi: 8.03.2018 14:16:00

Birçok ünlünün konuk olduğu Bir Hülya Avşar Sohbeti'nde geçtiğimiz haftaki sohbetler pek ilgi çekici. Avşar’ın Mehmet Aslantuğ'u konuk ettiği programında kadınlarla ilgili yorumları sosyal medyada büyük eleştiri topladı.

Hülya Avşar "Ben şeyciyim. Erkek çalışsın, kadın evde çocuklarını kendi büyütsün, yemeğini yapsın, kocasını karşılasın" dedi.

Aslantuğ araya girerek "Tam bu değil galiba. Bu biraz sertleşmiş hali. Üretime girmesi lazım kadının. Muasır medeniyet seviyesi başka türlü olmuyor var ya Ata'nın işaret ettiği" diye yanıt verdi.


Avşar ise kadın özgürlüğüyle ilgili bir şey söylemediğini belirterek  "Onu yapsın. Kadın özgürlüğüne hiçbir zaman... Evde de kadın baskın, dışarıda erkek, erkek egemenliği diyorum, erkek üstünlüğü, baskısı demiyorum. Erkek egemenliği güzel bir duygu geliyor bana" diye konuştu.

Mehmet Aslantuğ'un "Özgürlükten kastın üretimde de olması dahil değil mi oraya, üretimde. Yani hayatın içinde. Yoksa gezip tozmuyor özgürlükten kasıt" sözlerine Avşar; "Hayır, çalışabilir anlamında. Ben kızıma da söylüyorum muhakkak işin olsun. Kocan kim olursa olsun, dünyanın en zengin adamı da olsa senin kendi işin olsun. Ama erkek egemenliği diyorum. Bir erkek kadına sarıldığı zaman, kolunun altına girebileceğin bir erkekten bahsediyorum" sözleriyle karşılık verdi.

Aslantuğ'un bu sözlere "Bu çok anlaşılır bir duygu ama bunu işte şöyle formüle etmek zorundayız. Bu erkeğe de anlam katar kadına da... Bu duyguları koruyalım ama kadın evinde üretimden çekilip bütün istikbalini bir adamın vicdanına, aşkına, samimiyetine, günün sonunda bir gün aklının karışmasına yanılgılarına bırakmamalı" yanıtı ise sosyal medyada adeta olay oldu.

Hürriyet gazetesi yazarı Ertuğrul Özkök, Hülya Avşar'ın sözlerini kendi köşesine taşıdı... Hülya Avşar'ı arayan Özkök "Hülya bu ne laf!" diye sordu, yine skandal bir yanıt aldı: ''O cımbız çetesi ne derse desin, konuşmamın tamamının arkasındayım''.






HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR