Mehmet Topal Galatasaray'a mı Transfer oluyor? Fenerbahçe'den Ayrılan Topal Hangi Takımla Anlaştı?

Fenerbahçe'de uzun süredir forma giyen ve Fenerbahçe kaptanlığı yapan defansif orta saha oyuncusu Mehmet Topal, Fenerbahçe ile yollarını ayırdı. Fenerbahçe ayrılığı duyurdu! Mehmet Topal Galatasaray'a mı transfer oluyor? Bonservisi elinde olan Mehmet Topal'ın yeni takımı...

Mehmet Topal Galatasaray'a mı Transfer oluyor? Fenerbahçe'den Ayrılan Topal Hangi Takımla Anlaştı?
Yayın Tarihi: 26.06.2019 14:47:00

Bir dönem Galatasaray forması giyip ardından yurt dışına transfer olan ve İspanya'da Valencia takımının formasını giyip tekrardan Türkiye'ye dönen ve Galatasaray'ın ezeli rakibi Fenerbahçe'ye imza atan Mehmet Topal, uzun bir sürecin ardından Fenerbahçe ile yollarını ayırdı. 2012-2013 sezonundan bu yana giydiği ve kaptanlığını yaptığı Fenerbahçe formasını bırakan Mehmet Topal'ın yeni takımı merak ediliyor.

Mehmet Topal ile Fenerbahçe 26 Haziran Çarşamba günü karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdı. 33 yaşındaki defansif orta saha oyuncusu Mehmet Topal, Fenerbahçe'den 2,5 milyon euro garanti ücret alıyordu. Mehmet Topal'ın şimdi Türkiye'de bir takıma mı yoksa Avrupa'da bir takımla mı anlaşacağı merak ediliyor.

TOPAL'IN MENAJERİNDEN MESAJ VAR!


Mehmet Topal'ın menajeri Batur Altıparmak, Mehmet Topal için son ana kadar transfer çalışmalarına başlamadıklarını ancak Fenerbahçe ile yolların kesin olarak ayrılmasından sonra yeni bir transfer için çalışmaların başladığını söyledi.

Altıparmak açıklamasında Mehmet Topal için öncelikle yurt dışı takımlarla görüşüleceğini ama yurt içinden yani Türkiye'den de takımlarla görüşülebileceğini aktardı. 

Mehmet Topal'ın adı Fenerbahçe'nin ezeli rakibi Galatasaray ile anılmaya başlandı. Fatih Terim'in de eski öğrencisi ve milli oyuncu Mehmet Topal'ı Galatasaray'da görmek isteyebileceği konuşuluyor. Mehmet Topal Galatasaray ile görüşmelere başlayacak mı? Merak konusu oldu.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR