Mert Erkan ile Fashion Week'de Çalışma Fırsatı

27-30 Mart tarihleri arasında Zorlu Center PSM'de gerçekleşmesi planlanan Mercedes-Benz Fashion Week için geri sayım başladı!

Mert Erkan ile Fashion Week'de Çalışma Fırsatı
Yayın Tarihi: 24.01.2018 16:08:00

27-30 Mart tarihleri arasında Zorlu Center PSM'de gerçekleşmesi planlanan Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul kapsamındaki FW/18 defilesi için koleksiyon süreci boyunca tasarımcı Mert Erkan ile çalışma şansı yakalamak ve Fashion Week'in backstage'inde yer alacak; modaya düşkün (özellikle siz beyler) takım arkadaşları aranıyor! Modanın işleyişini, mutfağını ve modayı daha yakından tecrübe etmek için [email protected] adresine CV'nizi yollayarak başvuruda bulunabilirsiniz!



Mert Erkan Kimdir?

Mert Erkan 1992 yılında İstanbul’da doğmuştur. Çocukluğundaki en büyük hayali “moda tasarımcısı” olmak olan Erkan, bu doğrultuda eğitimlerini almaya başlamıştır. Akademik anlamdaki ilk eğitimini Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi – Tekstil & Konfeksiyon Bölümü’nde alıp ardından FMV Işık Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi- Moda & Tekstil Tasarımı Bölümü’nde eğitimini alarak eğitim hayatını tamamlamıştır. 2010-2012 yılları arasında Arzu Kaprol’le çalışma fırsatı yakalamıştır. Daha sonra 2013 yılında kendi markasını kurmuş ve markalaşma sürecinde birtakım adımlar atmıştır. Yurtiçinde toplam 6 defile gerçekleştirmiştir. En son Show TV İç Yapımlar’dan teklif alarak; fenomen moda programı Bu Tarz Benim’de gala gecesinde ilk TV defilesini gerçekleştirmiş ve dünya izleyici kitlesine adını duyurmayı başarmıştır. Birçok markaya dışardan tasarım hizmetinde bulunmuştur. 4 uluslararası fuar tarafından desteklenerek, bu fuarlarda koleksiyonlarını sergilemiştir. Toplam 8 satış noktasında ise tasarımları satışa sunulmaktadır.



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR