Meryem Uzerli Vurgun Dizisinde! Erkan Petekkaya ve Deniz Çakır'la başrollerde

Meryem Uzerli Vurgun dizisine katıldı. Erkan Petekkaya ve Deniz Çakır'ın başrollerinde yer alacağı Vurgun dizisine Meryem Uzerli'de katıldı. Gold film Faruk Turgut imzalı dizi FOX TV'de yayınlanacak.

Meryem Uzerli Vurgun Dizisinde! Erkan Petekkaya ve Deniz Çakır'la başrollerde
Yayın Tarihi: 20.10.2018 11:17:00

Gold film sezonun en iddialı dizileri arasında yer alacan Vurgun dizisine bir oyuncu daha katıldı. Erkan Petekkaya ve Deniz Çakır'ın başrollerinde yer alacağı FOX TV'nin yeni dizisi Vurgun dizisiyle dikkat çekiyor.

Meryem Uzerli'nin Yeni dizisi Vurgun!

En son Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Suzi karakterini canlandırarak ekrana gelen Meryem Uzerli, uzun süre ara verdiği televizyon dizilerine Vurgun'la geri dönüyor. Meryem Uzerli'nin Vurgun dizisi Kasım ayında setlere çıkacak. Faruk Turgut imzalı yeni dizi şimdiden büyük merak uyandırdı. 


Meryem Uzerli ekrana geri dönüyor!

Muhteşem Yüzyıl dizisinde gösterdiği performansla Türkiye'nin aranan bayan oyuncuları arasında yer alan Uzerli, ekranlara geri döndü.

Vurgun ne zaman başlayacak?

FOX TV yeni dizisi Vurgun setlere indi. Vurgun dizisinde Erkan Petekkaya ve Deniz Çakır tanıtım çekimlerini tamamladı. Set Ekim ayında başlayacak ve Kasımda dizi ekranlara geri dönecek. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR