Mesut Özil bıçaklı saldırı? Mesut yaralandı mı? Video görüntüleri

Arsenalli futbolcu Mesut Özil'e bıçaklı saldırı girişimi! Londra'da Mesut Özil'e bıçaklı saldırı yapıldı. İngiltere'nin başkenti Londra'da Türk asıllı Alman futbolcu Mesut Özil'e bıçakla saldırı girişiminde bulunuldu. Mesut Özil yaralandı mı saldırı anı kameralara yansıdı! Olay görüntüler...

Mesut Özil bıçaklı saldırı? Mesut yaralandı mı? Video görüntüleri
Yayın Tarihi: 25.07.2019 22:52:00

Mesut Özil Arsenal'den takım arkadaşı Sead Kolasinac ile Londra'da bir restoranda yemeğini yedikten sonra bıçaklı saldırı girişimine uğradı! Türk asıllı futbolcuya yapılan bıçaklı saldırı girişimi güvenlik kameralarına da yansıdı! Mesut Özil'in uğradığı bıçaklı saldırıdan kıl payı kurtulduğu ve can havliyle arabasına bindiği görülüyor! 

Mesut Özil'in saldırıya uğradığı görüntülerde, Özil'in takım arkadaşı Kolasinac'ın bıçaklı saldırganı savuşturduğu da yer alıyor. Mesut Özil'e doğru bir anda bıçakla koşmaya başlayan saldırganın, Özil'in arabasını çalmaya çalışan bir hırsız olduğu iddia ediliyor. Özil, bir anda neye uğradığını şaşırdı ve bıçaklı saldırgandan kaçmaya başladı.

MESUT ÖZİL YARALANDI MI? SON DAKİKA MESUT ÖZİL'E BIÇAKLI SALDIRI


Geçtiğimiz günlerde Türk dizi oyuncusu Amine Gülşe ile evlenen ve tatilini de Türkiye'de yapan Mesut Özil, Londra'da restoran çıkışı bıçaklı saldırıya uğradı. Neyse ki korkulan olmadı ve bıçaklı saldırgan Mesut Özil'e herhangi bir fiziksel zarar veremedi. Özil, bıçaklı saldırgandan kurtulmayı başardı ve arabasına sığındı. Özil'in yanında eşi Amine Gülşe de vardı! 

Mesut Özil'in bıçaklı saldırgandan şikayetçi olduğu ve Londra polisinin bıçaklı saldırganı göz altına aldığı iddiaları gelmeye başladı. Mesut Özil'in sağlık durumunun iyi olduğu ancak büyük korku ve panik yaşadığı öğrenildi. Özil'in takım arkadaşı Kolasinac, hızla saldırganı savuşturdu.

 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR