Mesut Özil ve Amine Gülşe Çifti ilk Balayı Pozunu Paylaştı!

Geçtiğimiz günlerde rüya gibi bir düğünle dünya evine giren Mesut Özil Amine Gülşe çifti balayı tatillerinden aşk pozlarını paylaştı! Mesut Özil Amine Gülşe balayı pozu bir anda gündem oldu!

Mesut Özil ve Amine Gülşe Çifti ilk Balayı Pozunu Paylaştı!
Yayın Tarihi: 15.06.2019 17:21:00

Geçtiğimiz günlerde birçok ünlü ismin katılımıyla Türkiye'de evlenen Mesut Özil ile oyuncu sevgilisi Amine Gülşe, sosyal medya hesaplarından ilk balayı pozunu takipçileriyle paylaştı. Yeni evli çift, el ele göz göze verdikleri pozda ne kadar mutlu olduklarını gözler önüne serdi.

Arsenal'de forma giyen Türk asıllı Alman futbolcu Mesut Özil, birçok dizide rol alan oyuncu sevgilisi Amine Gülşe ile geçtiğimiz günlerde dünya evine girmişti. Çiftin düğününe Acun Ilıcalı ve daha birçok ünlü isim akın etmişti. 

MESUT ÖZİL TÜRKİYE'YE Mİ GELİYOR? 


Evliliğe adım atan Mesut Özil, Amine Gülşe ile evlendikten sonra sevgilisiyle Londra'da yaşayacak. Ancak Türk asıllı futbolcunun eşi Amine Gülşe'nin İstanbul'da yaşamayı çok istediği öne sürülüyor. Mesut Özil, eşinin sözünü dinleyip Türkiye'de Fenerbahçe veya Galatasaray'a transfer olacak mı?



Mesut Özil ile Amine Gülşe'nin tatil pozuna birçok Fenerbahçeli taraftar mesaj yağdırdı ve Mesut Özil'i Fenerbahçe'ye çağırdı.

 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR