Michael Seri Galatasaray'da! Galatasaray Seri'yi transfer etti bombayı patlattı

Michael Seri Galatasaray'da! Orta saha arayışlarını sürdüren Galatasaray Seri'yi transfer etti. Michael Seri Galatasaray'ın teklifini kabul etti. Fernando'yu Sevilla'ya satan Galatasaray Jean Michael Seri ile anlaştı.

Michael Seri Galatasaray'da! Galatasaray Seri'yi transfer etti bombayı patlattı
Yayın Tarihi: 16.07.2019 16:22:00

İngiltere Premier Lig'de Fulham forması giyen Jean Michael Seri Galatasaray'a transfer oluyor! Galatasaray Seri'yi ikna etmeyi başardı ve artık transfer kesinleşti. Fulham'da forma giyen orta saha oyuncusu Michael Seri, Galatasaray'dan gelen transfer teklifini kabul etti ve kulübüne Galatasaray'a gitmek istediğini belirtti. Galatasaray Seri'yi 1 yıllığına kiralayacak.

1 yıllık kiralama ücreti olarak 1,5 Milyon euro öneren Cimbom, Fulham'la pazarlık masasında. Seri'yi mutlaka transfer etmek isteyen Galatasaray yönetimi, oyuncunun da Galatasaray'ı istemesi nedeniyle elini güçlendirdi. Michael Seri hem Şampiyonlar Ligi'nde forma giyecek olmak hem de eski Galatasaraylı Didier Drogba'dan aldığı olumlu referansla birlikte Galatasaray'a gitmek istediğini Fulham yönetimine iletti. 

FULHAM SERİ'Yİ GALATASARAY'A GÖNDERECEK

İngiltere Premier Lig'de küme düşen Fullham, Michael Seri için 25 milyon euro bonservis bedeli istiyor. Ancak, Seri'nin Galatasaray'a 1 yıllığına kiralanıp kendisini Şampiyonlar Ligi'nde göstermesi ve bedelini artırması öngörüsü nedeniyle oyuncunun Cimbom'a kiralanması bekleniyor. Seri için İtalya'dan da taliplerin bulunduğu öğrenilirken, Seri'nin kesin olarak Galatasaray'a gitmek istediği ve Fulham'ın da buna razı olacağı öğrenildi. 



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR