Milano 2017 Erkek Moda Haftası

Milano Moda Haftası, 2017-2018 yılının erkek modasına dair ipuçları verdi.

Milano 2017 Erkek Moda Haftası
Yayın Tarihi: 10.08.2017 14:07:00

Milano Moda Haftası renkli görüntülere sahne oldu. Görkemli podyum şovlarıyla izleyicilerin beğenisini kazanan koleksiyonlarda yine son yıllardaki "feminen" parçalar ve kürkler ön plana çıktı.

Erkek giyim markalarının 2017-2018 Sonbahar-Kış koleksiyonlarının sergilendiği defileler, gelecek sezon hakkında ipuçları verdi.


Billionaire tasarım markasının 2017-2018 Sonbahar-Kış koleksiyonu defilesi, haftanın en görkemli şovlarından birine sahne oldu. Erkek modeller, podyuma getirilen helikopterin önünde yürüdü. Defilede ayrıca cansız manken yer aldı. Koleksiyonu hazırlayan Billionaire Couture’un ünlü tasarımcısı Phillip Plein, defileyi Martin Luther King’in “Bir hayalim var” sözleriyle başlattı.

Fendi defilesi ise, kıyafetlerde ve aksesuarlarda renkli seçimlerle ve dikkat çekici yazılarla ön plana çıktı. Fendi, koleksiyonunda özellikle pembe kullanımını gözler önüne serdi. Koleksiyondaki kürk yakalar ise gözlerden kaçmadı.

Adı kış sporlarıyla özdeşleşen Moncler markası, podyumda karlı doğa görünümü yaratarak görsel bir şölen sundu. Markanın koleksiyonunda alışılmışın dışında şişme montlardan çok kaşeye ağırlık vermesi dikkat çekti. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR