Milli Savunma Üniversitesi Tercih nasıl Yapılır? 2019 MSÜ Tercih Kılavuzu Yayınlandı!

Milli Savunma Üniversitesi MSÜ tercih kılavuzu yayınlandı. 2019 Milli Savunma Üniversitesi kayıtları nasıl yapılacak. Milli savunma Üniversitesi tercih kılavuzu sizler için derledik.

Milli Savunma Üniversitesi Tercih nasıl Yapılır? 2019 MSÜ Tercih Kılavuzu Yayınlandı!
Yayın Tarihi: 29.04.2019 13:37:00

kısıtlılar yazıyor ya dur bakıcam onaMilli Savunma Üniversitesi tercih işlemleri 29 Nisan Pazartesi itibariyle başlıyor! ÖSYM, MSÜ tercihlerini kendi bünyesinde yürütecek. Öğrencilerin merakla beklediği MSÜ Tercih kılavuzu yayınlandı mı? MSÜ Tercih nasıl yapılır? MSÜ tercih kılavuzuna göre tercih işlemleri nasıl yapılır, MSÜ baraj puanları, MSÜ taban tavan puanları neler? MSÜ Tercihleri ne zamana kadar devam edecek, ne zaman bitecek, hangi tarihler arasında MSÜ Tercih yapılabilir? Sizler için araştırdık...

29 Nisan Pazartesi günü itibariyle Milli Savunma Üniversitesi tercih işlemlerine başlandı. Öyle ki MSÜ öğrencileri, tercih yapmaya başlayacak. Peki MSÜ tercih kılavuzu yayınlandı mı? Tercih kılavuzuna nasıl ulaşılır? ÖSYM tarafından Askeri öğrenci belirleme sınavları gerçekleştirilmişti. MSÜ sınavlarının ardından gözler tercih aşamasına çevrildi. Binlerce öğrenci MSÜ tercihi yapabilmek için yayınlanacak kılavuzu bekliyordu. Tercih yapacak adaylar MSÜ baraj puanı, tavan-taban puanlarını araştırıyor. 2019 Msü tercihleriyle ilgili detayları bu yazımızın devamında bulabilirsiniz.

MSÜ TERCİH KILAVUZU YAYINLANDI! İŞTE KILAVUZUN DETAYLARI...


29 Nisan 17 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecek MSÜ tercih işlemleri için MSÜ Tercih kılavuzu yayınlandı! Milli Savunma Üniversitesi'nin 2019 yılı tercih işlemleri için yayınladığı Tercih kılavuzuna "www.osym.gov.tr" adresinden ulaşılabilecek. Öğrenciler de bu kılavuza ulaşarak taban-tavan puanlara, baraj puanlarına dair fikir sahibi olabilecekler. MSÜ Tercihleri için 29 Nisan- 17 Mayıs tarihlerine dikkat edilmesi gerekiyor! 

MSÜ TABAN-TAVAN PUANI BARAJ PUANI KAÇ?

Msü Tercih kılavuzu ÖSYM'nin resmi internet sitesinde yayınlanacak. Yayınlandığında MSÜ Tercih kılavuzuna bakarak Milli SAvunma Üniversitesi'nin taban-tavan puanlarına ve baraj puanına ulaşabilirsiniz.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR