Milyonlarca kişinin beklediği o ödeme bugün hesaplarda!

Günümüzde yaklaşık 13 milyona yakın emekli bireyler bulunmasıyla beraber emekli vatandaşlarımız için olağanüstü destek ödemeleri sağlanmaktadır. Kurban Bayramının yaklaşmasıyla birlikte pek çok vatandaşımız tarafından araştırmaları sürdürülerek gündemimizde ki yerini almaktadır.

Milyonlarca kişinin beklediği o ödeme bugün hesaplarda!
Yayın Tarihi: 21.07.2020 22:49:00

Günümüzde yaklaşık 13 milyona yakın emekli bireyler bulunmasıyla beraber emekli vatandaşlarımız için olağanüstü destek ödemeleri sağlanmaktadır. Kurban Bayramının yaklaşmasıyla birlikte pek çok vatandaşımız tarafından araştırmaları sürdürülerek gündemimizde ki yerini almaktadır. İkramiye ödemeleri ile ilgili yapılan açıklamalar sonrasında pek çok vatandaşımız ikramiye ödemelerini almaya başladı. İkramiye ödemeleri ile ilgili ayrıntıları haber kaynağımız üzerinden öğrenebilirsiniz…

EMEKLİ İKRAMİYE ÖDEMELERİ HESAPLARA GEÇMEYE BAŞLADI!

Uzun zamandır her dini bayramlarda emekli bireyler için Dini Bayramlar öncesinde ikramiye ödemeleri yapılması ile büyük destek sağlanıyor. Korona virüs ile mücadele dönemi içerisinde bulunulmasıyla beraber Ramazan Bayramı ikramiye ödemeleri 1 ay erken yatırılmasının ardından Kurban bayramı ikramiyelerinin de erken yatırılması beklendi. Ancak yapılan açıklamalar kapsamında ikramiye ödemeleri bayramdan hemen önce yatırılacağı bildirilmesi ile birlikte 17 Temmuz itibari ile ikramiye ödemeleri hesaplara geçmeye başlandı.

Milyonlarca emekli vatandaşımız için olağanüstü bir fırsat olmasıyla beraber ikramiye ödemeleri büyük bir önem kazanıyor. Yaklaşan ikramiye ödemeleri kapsamında pek çok vatandaşımız bu süreç zarfında ikramiye ödemeleri için zam yapılmasını istedi. Uzun zamandır verilen ikramiye ödemelerine şimdiye kadar hiç zam yapılmaması pek çok vatandaşımız tarafından tepkilere sebep oldu. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da emekli bireylere destek olarak emekli ikramiye ödemelerine zam yapılması için talep içerisinde bulundu. Ancak konuya dair henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

İKRAMİYE ÖDEMELERİNE ZAM YAPILACAK MI?


Yapılan talepler sonrasında milyonlarca vatandaşımız tarafından emekli ikramiye ödemeleri için zam yapılması bekleniyor. Ancak 2020 Kurban Bayramı ikramiye ödemeleri için herhangi bir zam konusu gündeme gelmemektedir. Böylelikle emekli ikramiye ödemeleri için 2021 yılı için zam yapılması pek çok vatandaşımız tarafından talep edilmesi ile gündemimizde ki yerini alıyor. Uzun zamandır verilen ikramiye ödemeleri günümüzde pek çok vatandaşımız için umut kaynağı olmasıyla beraber yetersiz geldiği belirtilmektedir. Uzun zamandır verilmesine rağmen günümüze kadar henüz net bir zam yapılmadığı gündemimize gelmektedir. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu emeklilerin sesini duyması ile birlikte yeni bir talep oluşturdu ve bu oluşturulan talebin 2021 yılı için kabul edilmesi ön görülmektedir.

2020 Kurban bayramı 31 Temmuz ila 3 Ağustos arasında denk gelmesiyle beraber emekli vatandaşlarımız bu süre zarfına kadar ödemelerini alma fırsatını elde edebilecek. Pek çok emekli bireyler bu ikramiye ödemesi ile borçlarını ödemesiyle birlikte pek çok vatandaşımız ise ikramiye ödemeleri ile kurban kesme hayallerini kurmaktadır. Uzun zamandır merak edilen ikramiye ödemeleri ile ilgili tüm detaylar haber kaynağımız üzerinden sizler ile paylaşarak bilgilendirmek istedik. Konuya dair herhangi bir gelişmelerin olmasıyla beraber haber kaynağımız üzerinden öğrenebilir ve inceleme fırsatını elde edebilirsiniz.

KURBAN BAYRAMI İKRAMİYE ÖDEMELERİ

Kurban bayramının yaklaşmasıyla birlikte 31 Temmuz 2020 tarihi itibari ile gündemimizde ki yerini alan ikramiye ödemeleri pek çok vatandaşımız için umut kaynağı olmaktadır. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından yapılan açıklamalar kapsamında emekli ikramiyeleri maaş ödemeleri ile birlikte yapılacağı bildirildi. Aynı zamanda maaşlarını erken alan bireyler için ise ödemelerin 17 Temmuz itibari ile hesaplara sırası ile yatırılacağı açıklandı. Emekli ikramiye ödemeleri 1000 TL olarak belirlenmesiyle beraber emeklilerin dul ve yetimlerin hisse oranları kapsamında ödemelerinin yapılacağı bildirildi.

Emeklilerin bayram ikramiyelerinden faydalanabilecek kişiler şu şekildedir: Emekli vatandaşlar, Şehit yakınları ve gaziler, Ölüm aylığı alan kişiler, Malullük aylığı alan er ve erbaşlar, Şeref aylığı alanlar, Geçici köy koruyucuları, Savaş gazileri, Şampiyon sporcular, Terörden zarar gördükleri için aylık bağlanan siviller.
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR