Miray Daner Netflix Hakan Muhafız Dizisine Dahil oldu! Hangi Rolde olacak?

Medcezir dizisinin ardından Vatanım Sensin'de Hilal rolüyle izlediğimiz genç oyuncu Miray Daner, Netflix'in Hakan Muhafız dizisinde rol alacak. Miray Daner Hakan Muhafız'da hangi rolde yer alacak? Hakan Muhafız yeni sezonu ne zaman başlayacak?

Miray Daner Netflix Hakan Muhafız Dizisine Dahil oldu! Hangi Rolde olacak?
Yayın Tarihi: 7.06.2019 10:47:00

Medcezir dizisinin ardından Kanal D'nin Vatanım Sensin dizisinde Hilal rolüyle yıldızı parlayan genç oyuncu Miray Daner, yeni sezonda Netflix'in beğenilen dizisi Hakan Muhafız'da rol alacak. Hazar Ergüçlü, Ayça Ayşin Turan ve Çağatay Ulusoy'un başrollerinde yer aldığı Hakan Muhafız dizisinin yeni oyuncusu Miray Daner oldu. Peki Miray Daner, Hakan Muhafız dizisinde hangi rolde olacak, onu nasıl bir rolde izleyeceğiz? Hakan Muhafız dizisinin yeni sezonu ne zaman başlayacak?

Türkiye'de de popüler olmaya başlayan Netflix platformunun son bombalarından Hakan Muhafız dizisinin yeni oyuncusu Miray Daner oldu. Hakan Muhafız dizisinin ilk sezonu tamamlanmış ve dizi 2. sezon hazırlıklarına başlamıştı. Netflix'in ilk Türk yapımı olan Hakan Muhafız'ın yeni sezonu ve yeni oyuncusuyla ilgili detayları sizler için hazırladık...

MİRAY DANER HANGİ ROLDE OLACAK?

Hakan Muhafız dizisinin yeni oyuncusu Miray Daner'i Kahin rolünde izleyeceğiz. Hakan Muhafız'ın 2. sezonunda kadroda olan genç oyuncu Miray Daner, 3. sezonda da diziye devam edecek, ancak 3. sezonun tüm bölümlerinde olmayacak. 


HAKAN MUHAFIZ 3. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

İlk 2 sezonu Netflix'te yayınlanan ve büyük ses getiren Hakan Muhafız dizisinin 3. sezonunun da yayınlanması bekleniyor. Hakan Muhafız izleyicileri 3.sezonu araştırıyor. Çağatay Ulusoy, Hazar Ergüçlü, Ayça Ayşin Turan, Okan Yalabık, Engin Öztürk, Burçin Terzioğlu gibi isimlerin yanına şimdi Miray Daner'in de dahil olacağı 3. sezonda Funda Eryiğit ile Taner Ölmez de diziye dahil olacaklar. 

Hakan Muhafız'ın 3. sezonunun ne zaman yayınlanacağı ile ilgili bir tarih ve açıklama henüz gelmedi.

 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR