Miray Daner ve Kubilay Aka barıştı mı? Yine beraber görüldüler

Geçtiğimiz günlerde 2,5 yıllık ilişkilerini ihanet iddiaları nedeniyle bitiren Miran Daner ve Kubilay Aka yeniden birlikte görüldü. Ayrılığa çok üzülen hayranları ise Miray Daner ve Kubilay Aka barıştı mı? diye her yerde aramaya başladı. Detaylar haberimizde...

Miray Daner ve Kubilay Aka barıştı mı? Yine beraber görüldüler
Yayın Tarihi: 23.08.2019 10:12:00

Vatanım Sensin dizisiyle başlayan aşklarını iki buçuk yıldır gözlerden uzak bir şekilde yaşayan Miray Daner ve Kubilay Aka geçtiğimiz günlerde ihanet iddialarıyla sarsılmış ve ünlü çift ayrılmıştı. Hatta ayrılığın sebebi de güzel oyuncu Hilal Altınbilek olarak gösterilmişti. 

İhanet iddiaları hakkında konuşmayan Daner ve Aka sosyal medya üzerinden yayınladıkları duygusal ayrılık mesajlarıyla da çok konuşulmuşlardı. 

MİRAY DANER ve KUBİLAY AKA YENİDEN BİRLİKTE Mİ?


Ancak dün sosyal medyada ortaya atılan iddia ile Miray Daner ve Kubilay Aka barıştı mı? sorusu her yerde aranmaya başladı. İki oyuncuyu da dedektif gibi takip eden hayranları Daner ile Aka'yı yeniden birlikte gördüklerini söylediler.

Takvim'in haberine göre önce bir veterinerde ardından da Kerpe'de birlikte görülen Miray Daner ile Kubilay Aka'nın ilişkilerine ikinci bir şans verdiği iddası herkesi heyecanlandırdı. Ünlü çift ise barışma iddiaları konusunda sessiz kalıyor. 

 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR