Miss Turkey 2018 Birincisinin Şevval Şahin'in Estetiksiz Hali ve Sevgilisi

Miss Turkey 2018 yarışmasında birinci olan Şevval Şahin'in estetiksiz fotoğraflarının sosyal medyada yayınlanmasının ardından bir TV kanalında konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Miss Turkey 2018 Birincisinin Şevval Şahin'in Estetiksiz Hali ve Sevgilisi
Yayın Tarihi: 28.09.2018 16:59:00

Miss Turkey 2018 yarışmasının iddialı isimlerinden birisi Şevval Şahin'di. Kendisi de bu iddiaları boşa çıkarmayarak Miss Turkey 2018 yarışmasının birincisi oldu. Aslında bu yarışmada birinci olmasaydı belki de hiç gündemde olmayacak birçok konu Şevval Şahin'in karşısına çıktı.

ŞEVVAL ŞAHİN'İN ESTETİKSİZ GÖRÜNTÜSÜ 

Türkiye'nin en güzel kızı olmak tabiiki belirli sorumlulukları da peşinden getiriyor. Miss Turkey 2018 yarışmasında birinci olan Şevval Şahin'in birinci olur olmaz estetiksiz fotoğrafları biranda yağmur yağdığında ortaya çıkan şemsiyeciler gibi çıkıverdi. Aslında yapmış olduğu sadece birkaç küçük dokunuşu olan burun estetiği. Ancak Miss Turkey 2018 olunca konu oldukça abartıldı. Kendisi de zaten bunu hiçbir zaman inkar etmedi. Katıldığı TV programında burnu hariç hiçbir yerinde estetik olmadığını dile getirdi.

ŞEVVAL ŞAHİN'İN KİMDİR? ŞEVVAL ŞAHİN'İN SEVGİLİSİ KİMDİR?


Miss Turkey 2018 seçilen Türkiye'nin en güzel kızı ünvanını elinde bulunduran Şevval Şahin 1999 yılında İstanbul'da doğdu. Üniversite eğitimini University of East London'da alan Şevval Şahin Fashion Marketing 1. sınıf öğrencisidir. Moda eğitimi gördüğü sırada tanışmış olduğu Pakistanlı Syed Amir-Ali Kirmani Peerzada ile aşk yaşadığı öğrenildi.

ŞEVVAL ŞAHİN'İN SOSYAL MEDYASI HAREKETLENDİ

Türkiye'nin en güzel kızı seçilen Şevval Şahin hem yerli hem de yabancı hayranları tarafından hızla takip edilmeye başlandı.

Boxer Dergisi olarak yeni Türkiye güzelimiz Şevval Şahin'e bundan sonraki eğitim ve kariyer hayatında başarılar diliyoruz.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR