Miss Turkey 2.si Bilgi Nur Aydoğmuş kimdir? Kaç yaşında

Dün akşam Grand Pera'da yapılan Miss Turkey finalinin ardından Türkiye'nin en güzel 3 kadını belli oldu. 2019 yılında Miss Turkey kraliçesi Simay Barlasoğlu olurken, ikinci güzel Bilgi Nur Aydoğmuş oldu. Haliyle Bilgi Nur Aydoğmuş kimdir? Kaç yaşında? her yerde aranmaya başladı.

Miss Turkey 2.si Bilgi Nur Aydoğmuş kimdir? Kaç yaşında
Yayın Tarihi: 3.10.2019 09:36:00

Miss Turkey 2.si Bilgi Nur Aydoğmuş kimdir? Kaç yaşında? Eğitim durumu ne? her yerde aranmaya başladı. Dün akşam yapılan finalde 20 kız arasından seçilen üç kadın Türkiye'nin en güzel kızları oldu. İşte bunlardan 2. olan Bilgi Nur Aydoğmuş oldu. Peki Bilgi Nur Aydoğmuş boyu kaç? İşte merak ettiğiniz her şey...




BİLGİ NUR AYDOĞMUŞ KİMDİR?

Boyu 1.80 olan Bilgi Nur Aydoğmuş, 23 yaşındadır. İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi Hukuk Bölümü mezunu olan Aydoğmuş'un ideali oyuncu olmaktır. Modellikten ziyade oyunculuk üzerine eğilmek isteyen Bilgi Nur Aydoğmuş, avukatlığı da bırakmayacağını söylemişti. 

Miss Turkey 2019'da yapılan oylama sonucu Simay Rasimoğlu birinci oldu ve Türkiye'nin en güzel kadını seçildi. Yarışmanın ikincisi ise Bilgi Nur Aydoğmuş oldu. Türkiye'yi Polonya'daki "Miss Supranational 201" yarışmasında temsil etmeye hak kazanan kızımız da Büşra Turan oldu. 
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR