Mourinho: Mohamed Salah'ı Ben Satmadım

Jose Mourinho'dan şu sıralar fırtınalar estiren, Messi ve Ronaldo'ya rakip olan Mohamed Salah itirafı geldi. Mourinho, Chelsea'yi çalıştırdığı dönemde Mohamed Salah'ı satma kararının yönetime ait olduğunu söyledi.

Mourinho: Mohamed Salah'ı Ben Satmadım
Yayın Tarihi: 27.04.2018 14:25:00

ESPN'e konuşan Mourinho, 2017-18 sezonunda Premier Lig'de yılın oyuncusu seçilen Mohamed Salah'ı kendisinin satmadığını, aksine transfer eden kişi olduğuna dikkat çekti.

Mourinho, "Chelsea'ye Salah'ı almalarını söyleyen bendim. Salah'ın Chelsea'ye gelişine önayak olan kişi bendim." dedi.

Mohamed Salah'ı elinden kaçırdığı için eleştirilen Mourinho şunları kaydetti;

"Ancak bir çocuk olarak, mental açıdan hazır olmadan, sosyal ve kültürel açıdan kayıp olarak gelmişti ve her şey onun için çok zordu.

Kiraya göndermeyi düşündük ve o da bunu istedi. Daha fazla oynamak, olgunlaşmak istedi. Salah'ı Fiorentina'ya gönderdik ve orada dakika almaya başladı.

Chelsea onu satmaya karar verdi. Daha sonra ona benim onu satmak istediğim yalanını söylediler. Onu ben almıştım. Kiralamamız gerektiğini düşünüyordum.

"Futbolda birçok hata yapıyoruz. Bazı futbolcular hiç beklemediğiniz kadar gelişiyor, bazıları ise beklentilerinizi karşılayamıyor. Dolayısıyla bunu bir hata olarak görmüyorum. Bu tercihler bu işin bir parçası."




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR