Mucize Doktor 2. fragmanı yayınlandı! Ne zaman başlayacak

Yeni sezonun en iddialı dizilerinden biri olan Mucize Doktor'un 2. fragmanı yayınlandı. Fox TV ekranlarında yayınlanacak uyarlama dizinin ne zaman başlayacağı çok merak ediliyor. Oyuncu kadrosuyla da herkesi mest eden Mucize Doktor ne zaman başlayacak? İşte detaylar...

Mucize Doktor 2. fragmanı yayınlandı! Ne zaman başlayacak
Yayın Tarihi: 22.08.2019 01:39:00

Yeni sezonun en merak edilen dizilerinden biri olan Mucize Doktor, Fox TV ekranlarında izleyicisiyle buluşacak. The Good Doctor adlı diziden uyarlanancak olan dizinin çekimleri tüm hızıyla devam ediyor. Oyuncu kadrosuyla da herkesin başını döndüren Mucize Doktor'un 2. tanıtımı yayınlandı. Peki Mucize Doktor yayın tarihi belli oldu mu? Detaylar haberimizde...

Yapımcılığını MF Yapım'ın üstlendiği Mucize Doktor dizisinin senaryosunu Pınar Bulut ile Onur Koralp kaleme alırken, yönetmen koltuğunda Yusuf Pirhasan oturuyor.



Yayınlanan 2. tanıtımıyla izleyicilerden tam not alan Mucize Doktor şimdiden heyecanla bekleniyor. Güzel bir dizinin geldiğini söyleyen izleyiciler dizinin bağımlılık yapacağını iddia ediyor. 

MUCİZE DOKTOR YAYIN TARİHİ BELLİ OLDU MU?

Henüz yayın tarihi netleşmeyen Mucize Doktor dizisinin günü de belli olmadı. Ancak gün konusundaki tahminler dizinin perşembe akşamı yayınlanacağı.

Mucize Doktor, Eylül ayının ikinci ya da üçüncü haftasında Fox TV ekranlarında başlayacak.




MUCİZE DOKTOR OYUNCULARINA ÖVGÜ YAĞDI

Yayınlanan tanıtımlarıyla çok beğenilen Mucize Doktor dizisinin oyuncu kadrosu da adeta ateş ediyor. Özellikle geçen yıl Yasak Elma'da Alihan karakteriyle karşımıza çıkan Mucize Doktor'da da Ferman'ı canlandıracak Onur Tuna herkesin başını döndürdü. 

Onur Tuna'nın doktor rolüne çok yakıştığını düşünen hayranları yakışıklı oyuncuyu öve öve bitiremediler.

Diğer yandan oldukça zor bir rolü olan Taner Ölmez ise daha tanıtımlardan herkesi dağıttı. Sezon boyunca herkesi çok etkileyecek bir performansa imza atacak Ölmez'in yıldızı nasıl paralayacak heyecanla bekleniyor. 



Otizmli bir doktorun Ali Vefa'nın hikayesini anlatan dizinin başrolünde Taner Ölmez yer alırken kadroda Onur Tuna, Murat Aygen, Sinem Ünsal, Özge Özder, Hazal Türesan, Bihter Dinçel, Fırat Altunmeşe, Hayal Köseoğlu, Korhan Herduran ve Reha Özcan gibi isimler yer alıyor.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR