Müge Anlı 18 Şubat şaşırtan gelişme! Babasını kazayla öldüren genç kız ve annesi tutuklanarak cezaevine gönderildi

Müge Anlı'da babasını öldüren kız geçtiğimiz hafta herkesi yasa boğmuştu. 52 yaşındaki Gazi Akbıyık yaklaşık bir aydır kayıptı ve şok gerçek 15 Şubat günü ortaya çıkmıştı. Ancak babasını kazayla öldüren genç kız tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Müge Anlı 18 Şubat şaşırtan gelişme! Babasını kazayla öldüren genç kız ve annesi tutuklanarak cezaevine gönderildi
Yayın Tarihi: 18.02.2019 10:18:00

Geçtiğimiz hafta Müge Anlı ile Tatlı Sert'e katılan Gazi Akbıyık'ın kardeşleri ağabeylerini arıyordu. 52 yaşındaki Gazi Akbıyık 18 Ocak'tan bu yana kayıptı. 6 Yıldır cezaevinde olan Gazi Akbıyık eşinin iddiasına göre evden çıkmış ve bir daha dönmemişti.

Fakat gerçeğin öyle olmadığı Müge Anlı'da ortaya çıktı. Gazi Akbıyık 18 Ocak gecesi eşine senetleri getirmiş ve imzalaması için şiddet uygulamıştı. Gazi Akbıyık'ın büyük kızı annesini korumak isterken, babasını evdeki silahla vurmuştu.



Evde çıkan arbede sırasında babasını durdurmaya çalışan genç kız, babasının elindeki silahı yanlışlıkla ateşlemiş ve babasını öldürmüştü. Müge Anlı 15 Şubat cuma günü ortaya çıkana göre annesini korumaya çalışan genç kız, babası Gazi Akbıyık'ı öldürmüştü. 

Tüm Türkiye'yi yasa boğan olayda herkes genç kızın ceza almamasını istiyordu. Gazi Akbıyık cinayetiyle ilgili mahkeme kararı 18 Şubat Pazartesi günü ortaya çıktı.




Müge Anlı 18 Şubat Gazi Akbıyık cinayetinde verilen mahkeme kararı

Müge Anlı ile Tatlı Sert'te cuma günü her şeyi itiraf eden Gazi Akbıyık'ın eşi ve kızı için mahkeme kararı verildi.

Müge Anlı 18 Şubat anlatılan göre Gazi Akbıyık'ın eşi Kıymet Hanım ve kızı için mahkeme "Kasten adam öldürme" suçuyla tutuklama kararı verdi.

Müge Anlı 18 Şubat anlatılan göre açıklanana göre genç kız ve annesi Kıymet Hanım için yurdun dört bir yanından avukatlar harekete geçti.

Müge Anlı 18 Şubat söylenene göre evdeki küçük kardeş sosyal hizmetler yurduna gönderildi.

Müge Anlı 18 Şubat günü canlı yayına bağlanan Kıymet Hanım ve kızının avukatı verilen mahkeme kararına itiraz edeceğini açıkladı.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR