Müge Anlı 4 Ekim DNA Testi Sonucu açıklandı! Sevgi Gülizar Hanım'ın kızı mı

Müge Anlı yıllar önce ayrı düşen aileleri kavuşturmaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta 40 yıl önce bıraktığını kızını bulmak için Müge Anlı'nın kapısını çalan Gülizar Hanım'ı Sevgi aradı ve o kişinin kendisi olabileceğini hissetti. Peki DNA Testi Sonucu ne oldu? Sevgi Gülizar Hanım'ın kızı mı?

Müge Anlı 4 Ekim DNA Testi Sonucu açıklandı! Sevgi Gülizar Hanım'ın kızı mı
Yayın Tarihi: 4.10.2019 10:58:00

Müge Anlı 4 Ekim DNA Testi sonucu açıklandı mı? Sevgi, Gülizar Hanım'ın kızı mı? her yerde aranmaya başladı. Geçtiğimiz hafta Müge Anlı ile Tatlı Sert'e katılan Gülizar Hanım 1980 yılında ikinci kez evlenirken; evleneceği kişi çocuğunu istemeyince kız bebeğini Manisa Garı'nda terketmiş. Tam 40 yıl sonra kızını arayan Gülizar Teyze yıllar sonra Müge Anlı'ya katıldı. Ardından bazı durumlar uyunca Sevgi de annesi olma ihtimali ile stüdyoya geldi. DNA Testi yaptırmaya giden Sevgi ve Gülizar Hanım ise büyük bir heyecanla sonucu bekliyordu. 

Her gün DNA Testi için heyecanlanan Sevgi ve Gülizar Hanım'ın beklediği gün geldi. Haftanın son gününde Müge Anlı, Ersi Hocanın katılımıyla sonucu açıkladı. 


MÜGE ANLI DNA TESTİ SONUCU NE ÇIKTI? 4 EKİM

Açıklanan DNA Testine göre Gülizar Hanım'ın yıllar önce tren garına bıraktığı bebek Sevgi Hanım çıkmadı. Yani DNA raporuna göre Sevgi ve Gülizar anne kız çıkmadı. 

Başından beri Gülizar Hanım'ın annesi olmadığını hissettiğini söyleyen Sevgi ise programa mantık üzerine geldiğini ve sonuç konusunda soğuk kanlı olduğunu açıkladı. Bu durumdan sonra annesini aramak istemeyen Sevgi, şansını zorlamayacağını söyledi. 
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR