Müge Anlı 4 Şubat şok gelişme! Seher Okusal cinayeti aydınlandı

Müge Anlı 4 Şubat Pazartesi günkü bölümde şaşırtan bir gelişme yaşandı. Geçtiğimiz hafta 7 yıldır kayıp olan annesi Seher Okusal'ı aramaya gelen Sevilay annesinin cinayetinin çözülmesine vesile oldu. Seher Okusal'ın kardeşi Mevlüt Okusal ablasını öldürdüğünü itiraf etti. İşte detaylar...

Müge Anlı 4 Şubat şok gelişme! Seher Okusal cinayeti aydınlandı
Yayın Tarihi: 4.02.2019 10:41:00

Geçtiğimiz hafta Müge Anlı'ya katılan 17 yaşındaki Sevilay, 7 yıldır kayıp olan annesi Seher Okusal'ı arıyordu. Ailede bir dedikodu olduğunu ve dayısı Mevlüt Okusal'ın annesini öldürdüğünün konuşulduğunu söylemişti.

Bu durumun üzerine giden Müge Anlı ise Seher Okusal'ın kardeşi Mevlüt Okusal'ı cuma günü stüdyoya gelmiş ve ona çeşitli sorular sorulmuştu.

Ancak Seher Okusal cinayetiyle ilgili her şey canlı yayının perde arkasında ortaya çıktı. Böylece Müge Anlı bir cinayeti daha aydınlattı.

Müge Anlı 4 Şubat anlatılana göre Mevlüt Okusal'ın eski eşi Melek de stüdyodaydı. Canlı yayına çıkmayan gizli tanık Melek cinayeti itiraf etti. 

Müge Anlı 4 Şubat Mevlüt Okusal'ın ablası Seher Okusal'ı öldürdüğü ortaya çıktı. 




Müge Anlı 4 Şubat açıklanana göre Seher Okusal tam 7 yıl önce birlikte yaşadığı Mevlüt Okusal tarafından vahşice öldürmüştü. 

Cinayetin ardından ablasının öldürdüğünü eski eşi Melek'e her şeyi anlatan Mevlüt Okusal, Müge Anlı 4 Şubat söylenene göre ondan suç ortağı bile olmasını istemiş.

Ablası Seher Okusal'ın cesedini bir süre yaşadıkları evin yakınında tutan Mevlüt Okusal, sonrasında Seher Okusal'ın cansız bedenini Gebze'de ormanlık alana atmış olduğunu itiraf etti.

Öte yandan Müge Anlı 4 Şubat günü Seher Okusal'ın cesedi, Mevlüt Okusal'ın Gebze'de yer gösterdiği yerde aranmaya başlandı.

Müge Anlı 4 Şubat ortaya çıkan cinayet sonucunda ablasını öldüren Mevlüt Okusal tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Böylece yıllar önce işlenmiş bir cinayet, tam 7 yıl sonra Müge Anlı'da çözüme ulaştı.
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR