Müge Anlı ile Tatlı Sert 13 Şubat 2019 Gazi Akbıyık nerede bulundu mu

52 yaşındaki Gazi Akbıyık 25 gündür kayıp. Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Gazi Akbıyık nerede, bulundu mu? 52 yaşındaki Gazi Akbıyık'tan haber alınamıyor. Peki Gazi Akbıyık nerede, bulundu mu ne oldu merak ediliyor.

Müge Anlı ile Tatlı Sert 13 Şubat 2019 Gazi Akbıyık nerede bulundu mu
Yayın Tarihi: 13.02.2019 11:12:00

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında kendisinden yaklaşık 1 aydır haber alınamayan Gazi Akbıyık'tan haber alınamıyor. Afyonkarahisar'a bağlı Sultandağı'nda yaşayan Gazi Akbıyık, cezaevinden çıktıktan sonra kayboldu.

52 Yaşındaki Gazi Akbıyık 25 gündür kayıp  - Müge Anlı ile Tatlı Sert 13 Şubat 2019

Evinin arka kapısından çıkıp giden bir daha da geri dönmeyen Gazi Akbıyık'ın akıbeti merak ediliyor. Afyonkarahisar'a bağlı Sultandağı'nda yaşayan Gazi Akbıyık, damadıyla sıkıntı yaşıyordu.

Damadıyla birlikte iş yapan Gazi Akbıyık, para nedeniyle damadıyla sıkıntı yaşadığı iddia ediliyor. Hatta bu nedenle damadını öldürteceğini söyleyen Gazi Akbıyık, eşine 60 bin tl senet imzalatıp paraları da alıp kayıplara karıştı.


Evinin arka kapısından çıkan Gazi Akbıyık, yanına telefonunu bile almadan kayıplara karıştı. 18 Ocak'tan bu yana kayıp olan Gazi Akbıyık'ın kardeşleri ağabeylerinin nerede olduğunu çok merak ediyor.

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında diğer bilgiler sizler için gelecek. Şu anda en çok merak edilen Gazi Akbıyık'ın akıbeti. Gazi Akbıyık her yerde aranıyor.




 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR