Müge Anlı ile Tatlı Sert Mustafa Celep'in biyolojik babası kim? Baba bildiği Suat mı amca bildiği Nihat mı

ATV'nin fenomen sabah programı Müge Anlı ile Tatlı Sert ilginç olaylarla herkesi ekran başına kitlemeye devam ediyor. Programa dün katılan Mustafa Celep biyolojik babasını aramaya geldi.Oldukça zorlu bir çocukluk geçiren Mustafa Bey'in biyolojik babası kim? Baba bildiği Suat mı amca bildiği Nihat mı

Müge Anlı ile Tatlı Sert Mustafa Celep'in biyolojik babası kim? Baba bildiği Suat mı amca bildiği Nihat mı
Yayın Tarihi: 8.10.2019 11:07:00

Müge Anlı ile Tatlı Sert Mustafa Celep'in biyolojik babası kim? Baba bildiği Suat mı amca bildiği Nihat mı? soruları her yerde aranmaya başladı. ATV'nin hafta içi her gün Müge Anlı'nın sunumuyla ekranlara gelen programa dün katılan Mustafa Celep herkesin içini acıttı. Haliyle Müge Anlı'ya katılan Mustafa Celep kimdir? Hayatı nasıl geçmiş? çok merak edildi.



​Babasının kim olduğunu bilmediğini annesinin kendisini sokağa attığını söyleyen Mustafa, tüm bu yaşadıklarının hayatını mahvettiğini söyledi. 


Yozgat'ta yaşayan Mustafa Celep, sokaklarda büyüdüğünü söylerken gözyaşlarını tutamadı. Programa telefonla bağlanan Mustafa'nın öğretmeni de mahalleden arkadaşı da onun yalan söylemediğini açıkladı. Annesinin babasının Suat olduğunu söylemesi üzerine ona giden Mustafa, babasının kendisini kabul etmediğini açıkladı. Bu işi güzel yolla bitirmek isteyen Müge Anlı ise Mustafa'nın babasına çağrı yapsa da Nihat ya da Suat beyden bir haber gelmedi.

MÜGE ANLI MUSTAFA CELEP BABASINI BULDU!

8 Ekim salı günü Müge Anlı'ya telefonla bağlanan Suat Bey, Mustafa'nın babası olduğunu kabul ettiğini söyledi. 30 yıl sonra gelip kendisinde kaldığını söyleyen Suat bey, soyadını vermek istediğini de söyledi. Böylece Mustafa Celep'in dramı bitmiş oldu. 

 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR