Müge Anlı ile Tatlı Sert son bölümde Seher Okusal'ın kemikleri bulundu

Müge Anlı ile Tatlı Sert son bölümde şaşırtıcı bir gelişme yaşandı. 7 yıldır kayıp olan Seher Okusal'ın kardeşi Mevlüt Okusal tarafından öldürüldüğü ortaya çıkmıştı. Cesedi aramaya başlayan Kocaeli emniyeti ise 2 saat içinde Seher Okusal'ın kemiklerini buldu. İşte detaylar...

Müge Anlı ile Tatlı Sert son bölümde Seher Okusal'ın kemikleri bulundu
Yayın Tarihi: 4.02.2019 12:26:00

Geçtiğimiz hafta Müge Anlı'ya katılan 17 yaşındaki Sevilay, 7 yıldır kayıp olan annesi Seher Okusal'ı arıyordu. Ailede bir dedikodu olduğunu ve dayısı Mevlüt Okusal'ın annesini öldürdüğünün konuşulduğunu söylemişti.

Bu durumun üzerine giden Müge Anlı ise Seher Okusal'ın kardeşi Mevlüt Okusal'ı cuma günü stüdyoya gelmiş ve ona çeşitli sorular sorulmuştu.

Ancak Seher Okusal cinayetiyle ilgili her şey canlı yayının perde arkasında ortaya çıktı. Böylece Müge Anlı bir cinayeti daha aydınlattı.

Müge Anlı ile Tatlı Sert son bölümde Mevlüt Okusal'ın ablası Seher Okusal'ı öldürdüğünü itiraf ettiği ve tutuklandığı açıklanmıştı.


Ancak Müge Anlı ile Tatlı Sert son bölümde bir şok daha yaşandı. Seher Okusal'ın cinayetinin itirafı üzerine arama çalışmalarına başlayan Kocaeli polisi kadavra köpeği Melo ile Mevlüt Okusal ve gizli tanık Melek'in gösterdiği yere gitti.

Müge Anlı ile Tatlı Sert son bölümde Mevlüt Okusal tarafından siyah poşete konularak atılan Seher Okusal'ın kemiklerini ormanlık alanda bulundu.

Müge Anlı ile Tatlı Sert son bölümde Kocaeli polisi 2 saat içinde Seher Okusal'ın kemiklerini buldu.

Böylece yıllar önce işlenmiş bir cinayet, tam 7 yıl sonra Müge Anlı'da çözüme ulaştı.
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR