Müge ve Gülşen’le 2. Sayfa krizi çözüldü! 2. Sayfa yayınlanmaya devam edecek

Geçtiğimiz hafta ortaya atılan iddia ile Müge Dağıstanlı Erdoğan ve Gülşen Yüksel Salt'ın hazırlayıp sundukları 2. Sayfa'nın biteceği yerlerine ise Hakan Ural ve partnerinin magazin programı yapacağı açıklanmıştı. Ancak bu durumla Kanal D'de çıkan kriz çözüldü. Nasıl mı? İşte detaylar...

Müge ve Gülşen’le 2. Sayfa krizi çözüldü! 2. Sayfa yayınlanmaya devam edecek
Yayın Tarihi: 1.10.2019 16:09:00

Geçtiğimiz hafta Kanal D'nin sevilen magazin programı 2. Sayfa'nın biteceği iddia edilmişti. Programın yerine ise yine benzer bir formatta Hakan Ural ve partnerinin geleceği ortaya çıkmıştı. Tabi bu durum Kanal D'de büyük bir krize sebep olmuştu. İzleyenler de 2. Sayfa bitecek mi? Yayından mı kaldırılıyor? sorularına yanıt aramaya başlamıştı. Ancak bugün ortaya atılan iddialara göre kriz çözüldü. 



2. SAYFA DEVAM EDECEK


Bugün ortaya atılan iddialara göre Kanal D'de yakın bir dönemde program yapacak Hakan Ural'ın partneri Seda Akgül olacak. Sabah 9 itibariyle programa başlayacak ikili magazin gündemini masaya yatıracak ve yeni program 11 sularında bitecek. 

İşte bu sayede 2. Sayfa programı da devam edebilecek. Yayın akışını bölerek iki programa da yer açan Kanal D, böylece Müge Dağıstanlı Erdoğan ve Gülşen Yüksel Salt'ın sunduğu 2. Sayfa programını da 11:00- 13:00 arasında yayınlayacak. 

Bu kararla Kanal D ekranlarında hafta içi her sabah iki tane magazin programı yayınlanacak. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR