Murat Başoğlu yeni aşkı Rana Altuntaş kimdir

Kuzeniyle yaşadığı ilişki nedeniyle sert tepkiler alan Murat Başoğlu yeni aşka yelken açtı. Murat Başoğlu'nun yeni sevgilisi Rana Altuntaş kimdir? Rana Altuntaş nereli, kaç yaşında? Sizler için araştırdık...

Murat Başoğlu yeni aşkı Rana Altuntaş kimdir
Yayın Tarihi: 18.07.2019 22:12:00

2 yıl kadar önce öz yeğeni ile teknede uygunsuz görüntüleri ortaya çıkan ve evliyken, yeğeniyle aşk yaşadığı ortaya çıkan Murat Başoğlu, futbolcu eşi Rana Altuntaş'la bir fotoğraf karesinde yer aldı. Fotoğrafın paylaşılmasıyla birlikte Murat Başoğlu ile Rana Altuntaş aşk mı yaşıyor? Soruları sorulmaya başlandı.

İnternette kullanıcılar Rana Altuntaş kimdir? Kaç yaşında, nerelidir? Sorularının yanıtını araştırmaya başladı. Rana Altuntaş, ünlü futbolcu Ali Turan'ın eski eşi. Murat Başoğlu ile Rana Altuntaş ilişkisinin, Rana Altuntaş'ın evli olduğu dönemde başladığı da iddia ediliyor. Murat Başoğlu Rana Altuntaş ilişkisi yeni bir aşk skandalını da ortaya çıkardı.

RANA ALTUNTAŞ KİMDİR? NERELİ, KAÇ YAŞINDA?

Rana Altuntaş, "aşk skandalıyla" tanınan Murat Başoğlu'nun yeni sevgilisi olduğu iddia ediliyor. Rana Altuntaş'ın, Ali Turan'la evli olduğu dönemde Murat Başoğlu ile ilişki yaşamaya başladığı da iddia ediliyor.



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR