Mustafa Cengiz'den Rıza Kocaoğlu Açıklaması

Basın mensuplarına açıklamalarda bulunduğu sırada oyuncu Rıza Kocaoğlu ile yaşadığı diyaloğu anlatan Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, "Bu yaşımda 'Trolleme' diye bir terim öğrendim" dedi.

Mustafa Cengiz'den Rıza Kocaoğlu Açıklaması
Yayın Tarihi: 21.05.2018 16:35:00

Göztepe’yi deplasmanda 1-0 mağlup ederek şampiyon olan Galatasaray’da Başkan Mustafa Cengiz’in stat çıkışında basına verdiği demeç sırasında ünlü oyuncu Rıza Kocaoğlu'nun saygısız hareketleri tepki çekmişti.

Rıza Kocaoğlu’nun başkan Mustafa Cengiz’in İzmir’deki Göztepe maçı sonrası yaptığı basın açıklaması sırasındaki hareketleri dikkat çekmiş ve Galatasaray taraftarından tepki görmüştü.

Başkan Mustafa Cengiz şampiyonluğun ardından İzmir'de basın mensuplarına açıklamalarda bulunduğu sırada oyuncu Rıza Kocaoğlu ile yaşadığı diyaloğu anlattı. Kocaoğlu ile devre arasında tanıştıklarını söyleyen Mustafa Cengiz, Galatasaray taraftarına çağrıda bulundu.

Başkan Cengiz konuyla ilgili gelen soru üzerine; "Arkadaşla devre arasında tanışmıştık, kötü niyetle yaptığına inanmıyorum. Bu yaşımda 'Trolleme' diye bir terim öğrendim, bu konuda taraftarımıza başkanlığa olan saygısı ve tepkisiyle alakalı çok teşekkür ederim. Taraftarımızdan rica ediyorum. Rıza Bey'i mazur görsünler, bir şey yapmadı." ifadelerini kullandı.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR