Mustafa Sandal ve Melis Sütşurup neden ayrıldı? İşte ayrılığın perde arkası

2 oğlunun annesi Emina Jahovic'ten ayrıldıktan sonra Melis Sütşurup ile şaşırtıcı bir aşk yaşayan Mustafa Sandal, 6 ayın sonunda yeni aşkından ayrılmıştı.Ayrılığın yankıları uzunca bir süre devam ederken Mustafa Sandal ve Melis Sütşurup neden ayrıldı? çok merak edildi. İşte ayrılığın gerçek nedeni

Mustafa Sandal ve Melis Sütşurup neden ayrıldı? İşte ayrılığın perde arkası
Yayın Tarihi: 19.08.2019 11:24:00

Ünlü sanatçı Mustafa Sandal, iki oğlunun annesi Emina Jahovic'ten ayrıldıktan sonra yeni aşklara yelken açmıştı. Melis Sütşurup ile sürpriz bir şekilde aşk yaşamaya başlayan Musti 6 ay sonra ilişkisini bitirdi. Biten aşkın ardından "İyi vakit geçirdik" diye açıklama yapan Sandal, Melis Sütşurup'u kızırdı.

Ayrılığın aldatma vs. gibi bir nedenle olmadığını perde arkasında mide bulandırıcı detaylar olduğunu söyleyen Melis Sütşurup ise bu iddialarını açıklamamıştı. Hal böyle olunca Mustafa Sandal ve Melis Sütşurup neden ayrıldı? Ayrılığın mide bulandırıcı detayları ne? çok merak edildi. 


BÜYÜK AŞKI PARA BİTİRDİ

Kanal D'nin sevilen magazin programı 2. Sayfa'nın iddialarına göre boşanma davasının ardından maddi olarak zor günler geçiren Musti, Sütşurup'tan 100 Bin TL borç istedi. Sonrasında da bir arkadaşına Melis'le uzun sürmez ama Melis'ten borç aldım onu ödemem lazım diyerek mesaj attı. İşte o kişi de bu mesajı Sütşurup'a gösterince olanlar oldu.

Yani Melis Sütşurup ve Mustafa Sandal'ın ayrılığındaki mide bulandırıcı detay para mevzusu oldu. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR