Nagatomo Resmen Aslan

Japon futbolcuyu transfer çalışmaları sonuç verdi. İtalyan klubü İnter'le anlaşma sağlandı.

Nagatomo Resmen Aslan
Yayın Tarihi: 13.06.2018 12:18:00

Cim-Bom ile Inter anlaştı. Yıldız futbolcunun bonservisi için 2.8 Milyon Euro'ya anlaşma sağlandı.

Galatasaray Yuto Nagatomo’nun işini bitirdi. Inter ile yaşanan bonservis problemi nihayet çözüldü.

Fatih Terim’in göreve başlaması sonrasında Galatasaray’a transfer edilen tek isim olan Japon futbolcu, 6 aylık kiralık sürecinde göz doldurmuştu. Bu nedenle oyuncunun bonservisini almak isteyen sarı-kırmızılılar, Inter ile ilk görüşmeyi gerçekleştirmişti.

Inter, Japon futbolcunun bonservisi için 4.5 milyon euro talebinde bulundu. Ancak Cim-Bom bunun pahalı olduğunu söyleyerek fiyatın daha aşağılara inmesini istedi. Kulüpler arasında yapılan görüşmelerde anlaşmazlıklar yaşanınca bu kez devreye Nagatomo girdi ve Galatasaray’ı istediğini dile getirdi. Bu konuda da İtalyan kulübünün yöneticilerinden önünü açmaları ricasında bulundu.




Zam Olacak Mı?

Bunun üzerine İtalyanlar, Yuto Nagatomo’nun transferine razı oldu. Tarafların 2.8 milyon euroya anlaştıkları ifade edildi.

Sarı-kırmızılı formayla ligin ikinci yarısında 15 maça çıkan Japon futbolcu, üç de asist yaptı. Nagatomo, yarım sezon için 850 bin euro garanti para alırken, şampiyonluk için de 150 bin euro prim hakkı kazanmıştı. Yeni sözleşmede futbolcunun ücretinde zam yapılıp yapılmayacağı ise önümüzdeki günlerde netlik kazanacak.

Japon futbolcu kariyerindeki ilk kupasını 2017-2018 sezonunda Galatasaray ile kaldırmıştı.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR