Narcos Hakkında Bilmeniz Gereken 14 Şey

Tarihin en acımasız uyuşturucu satıcısı hakkında yapılan Netflix dizisi Narcos hem seksi hem de sizi hikayesiyle içine çekiyor. Dizi hakkında bilmeniz gereken 14 gerçek..

Narcos Hakkında Bilmeniz Gereken 14 Şey
Yayın Tarihi: 5.10.2018 14:24:00

1) Rol için Brezilyalı aktör Wagner Moura kilo almak zorunda kaldı ve hatta rolüne uymak için sahte göbek kullandı.



2) Dizi aslında film olacaktı. Yapımcılardan biri karakterleri tanımak için 10 saatin, her şeyi 2 saatlik bir filme sığdırmaktan daha iyi olduğunu düşündüğünü söyledi.



3) Dizide partner olarak çalışan polis karakterler, gerçek hayatta hala yaşamakta olan ve narkotikte partner olarak çalışmış olan Javier Pena ve Boyd Holbrook ile tanıştı. 






4) Uyuşturucu savaşının sadece siyah ve beyazdan ibaret olmadığını, dizinin iyi Amerikan polislerinin 3. Dünya ülkelerinden birine gidip yoksulları kötü adamdan kurtarmak olmadığını vurguladılar.



5) Yönetmen dizinin sonunu oluştururken Martin Scorsese'nin Goodfellas filminden esinlendiğini söyledi.



6) Dizideki ölümler abartı gibi görünüyor olabilir fakat hiçte öyle değiller.. Eğer Escobar'ın tarafını seçmediyseniz, acımasız bir ölümle karşı karşıya geldiniz demekti. Escobar 4000 kişinin ölümünden sorumlu. 



7) Aktörlerden Game of Thrones dizisinde de rol almış olan Pedro Pascal, dizinin Game of Thrones ile aynı destansı hissi yarattığını söylüyor. 




8) Escobar'ı oynayan Wagner Moura ispanyolca konuşamadığı için diğer oyunculardan 6 ay önce Kolombiya'ya gidip ispanyolca öğrenmiştir. 



9) 1980'lerin sonunda Escobar dünyadaki kokain tedariğinin %80'ini kontrol ediyordu. 1989'da dünyadaki 7. zengin kişiydi. 



10) Escobar kendisi hakkında her şeyi belgelemiş olduğundan, yapımcıların kendisi ile ilgili bir sürü video ve fotoğrafa erişimi vardı.



11) Puerto Triunfo'daki arazisinde su aygırı, filler, zürafalar ve flamingolar bulunan özel bir hayvanat bahçesi vardı. 



12) Kokain kralı olmadan önce mezar taşları satarak geçimini sağlıyordu.



13) Pablo ve ailesi kaçarken kızı hastaydı. Bu nedenle soğuktan üşümemesi ve sıcak kalması için 2 milyon dolar yaktı.



14) Zirvede olduğu dönemlerde 142 uçak, 20 helikopter, 32 yatı vardı ve en çok aranan suçlu konumundayken Beyaz Saray'ın önünde fotoğraf çektirmiştir. 


 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR