Ndiaye Fenerbahçe'de imza atmaya yakın ne kadar kazanacak

Galatasaray'ın eski oyuncusu Badou Ndiaye Fenerbahçe'ye imza atmaya çok yakın! Ndiaye Fenerbahçe'ye mi geliyor? Bonservisi Stoke City'de bulunan Badou Ndiaye'nin Fenerbahçe'ye transfer olacağı iddiaları gerçek oluyor, transferin detayları haberimizde...

Ndiaye Fenerbahçe'de imza atmaya yakın ne kadar kazanacak
Yayın Tarihi: 8.07.2019 11:50:00

Galatasaray'ın eski oyuncusu Badou Ndiaye Fenerbahçe forması giymeye çok yakın! Fenerbahçe, Stoke City'e Ndiaye'nin kiralanması için teklif sundu. Ndiaye Fenerbahçe'de oynamayı kabul etti mi? Geçtiğimiz sezonu Galatasaray'da geçiren Ndiaye'nin yeni adresi Fenerbahçe mi oluyor? Detayları haberimizin devamında hazırladık...

Osmanlıspor macerasının ardından Galatasaray'a transfer olan ve ardından rekor bonservis bedeliyle İngiltere Premier Lig ekiplerinden Stoke City'e transfer olan Badou Ndiaye, kulübünün 2. Lig'e düşmesinin ardından tekrardan Galatasaray'a kiralanmıştı. Geçtiğimiz sezonu Galatasaray'da kiralık olarak geçiren Ndiaye, yeni sezonda Fenerbahçe forması giymeye çok yakın! 

BADOU NDİAYE İÇİN ERSUN YANAL DA OLUR DEDİ


Yeni sezonda Fatih Terim'in kadroda düşünmediği ve Stoke City ile Ndiaye'nin yeniden kiralanması veya transferi için iletişime geçmeyen Cimbom, 27 yaşındaki Senegalli orta sahayı Fenerbahçe'ye kaptırıyor. Fenerbahçe, Vedat Muriç transferindeki tarihi transfer çalımının ardından Galatasaray'ın eski yıldızları Garry Rodrigues ve Badou Ndiaye'i de transfer edecek.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, 8 numara pozisyonunda olduğu gibi 10 numara da oynayabilen Senegalli Ndiaye için onay verdi. Fenerbahçe yönetimi ve Comolli, Stoke City ile Ndiaye'nin kiralanması için iletişime geçti. 

Stoke City'e Ndiaye'nin kiralanması için 500 bin euro ücret önerilirken, 27 yaşındaki Senegalli'ye de 2.5 milyon euro garanti ücret teklif edildi. Stoke City'nin kararının ardından Ndiaye'nin Fenerbahçe ile resmi sözleşme imzalaması bekleniyor. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR