Nefes Nefese neden final yaptı? Neden bitti şok

Nefes Nefese neden final yaptı? Neden bitti? Star TV ekranlarında yayınlanan Nefes Nefese final yaparak ekranlardan kaldırılıyor. Peki Nefes nefese neden bitti? Neden final yaptı.

Nefes Nefese neden final yaptı? Neden bitti şok
Yayın Tarihi: 14.10.2018 16:22:00

Star TV ekranlarında yayınlanan Nefes Nefese dizisi final yapıyor! Nefes Nefese final yaparak yayından kaldırılıyor. Ekran macerası kısa süren Nefes Nefese dizisi neden bitti, tekrar başlar mı merak ediliyor.  Kadrosunda TMC Erol Avcı'nın ekranlara getirdiği Nefes Nefese dizisinde Uğur Yücel, Şükrü Özyıldız, Melisa Şanolsun, Gülçin Santırcıoğlu, Şebnem Hassanisoughi ve Zeyno Eracar kadroda yer alıyordu.

Nefes Nefese neden final yaptı!

Nefes Nefese dizisi tüm şartlara rağmen reytinglere yenildi. Nefes Nefese dizisi, çarşamba günleri ekrana gelmesine rağmen izlenme alamamış, ekran için en kolay günlerden biri olan Pazar gününe alınarak bir şans daha verilmişti. Ancak Ağlama Anne, Bir Litre Gözyaşı ve Savaşçı dizilerin başlamasıyla birlikte hiç izlenmemeye başladı. Star TV stok bölümleriyle beraber final bölümünü de 14 Ekim tarihinde ekrana getirerek final yaptı ve ekran macerasını tamamladı.


Nefes Nefese neden bitti?



Nefes Nefese dizisi Star TV için uzun soluklu bir iş olarak 1 yıl önce çekilmişti. Şubat ayından beri ekrana gelemeyen dizi yaz dizisi olarak yayınlandı. Yazın biraz izlense de beklenen koparmayı yapamadı ve ekran macerasını tamamladı. Nefes Nefese dizisi artık bitti ve ekranlara bir daha gelmeyecek. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR