Neler Oluyor Hayatta sunucusu Seda Akgül kimdir? Evli mi

Uzun zamandır ekranda olmayan Seda Akgül, Neler Oluyor Hayatta adlı programla ekranlara geri döndü. Bugün itibariyle hafta içi her gün saat 09:00'da Hakan Ural ile birlikte ekranlarda olacak Seda Akgül kimdir? Kaç yaşında? Evli mi? çok merak ediliyor. Biz de sizler içi bu soruları araştırdık bulduk.

Neler Oluyor Hayatta sunucusu Seda Akgül kimdir? Evli mi
Yayın Tarihi: 7.10.2019 02:23:00

Zaman zaman yaptığı cesur paylaşımlar bazen de söylediği iddialı sözlerle gündeme bomba gibi düşen başarılı sunucu Seda Akgül yıllar sonra ekranlara geri döndü. Son olarak yine Hakan Ural ile birlikte Gel Konuşalım adlı sabah programında yer alan Seda Akgül, yeni sezonda Hakan Ural ile birlikte Neler Oluyor Hayatta isimli programla ekranlarda olacak. Peki Neler Oluyor Hayatta sunucusu Seda Akgül kimdir? Daha önce hangi programlarda sunuculuk yaptı? Evli mi? Kaç yaşında? her yerde aranıyor. Detaylar haberimizde...



NELER OLUYOR HAYATTA SUNUCUSU SEDA AKGÜL KİMDİR?

17 Haziran 1971 Ankara doğumlu olan Seda Akgül, Ankara Koleji ve Hacettepe Üniversitesi İngilizce bölümlerini bitirdikten sonra Başbakanlık'ta mütercim tercüman olarak çalışmaya başladı. Ardından İsveç Üniversitesi’nin bursu ile Brüksel’de Avrupa Birliği Gazeteciliği okuyan Akgül, TRT sınavlarını kazanarak spikerliğe başladı.


Tv8 kurulduğu günden beri görev yapan Seda Akgül, dış politika programlarını hazırlayıp sunduktan sonra Ana Haber Bülteni Spikerliği yaptı.



2004-2007 yılları arasında akademisyenlik de yapan Seda Akgül, bir dönem aldığı fazla kiloları hızla verdi. Kısmetse Olur programıyla ünlenen Akgül, son olarak 4 Kadın Zamanı ve Gel Konuşalım programının sunucularından biri oldu.

Dişilik mi Kişilik mi ve Ruh Öküzü mü Ruh İkizi mi isimli iki kitabı olan başarılı sunucu 2016  yılında Avram Habib ile nikah masasına oturdu ancak kısa bir süre sonra olaylı boşanmayla evlilikleri son buldu. Bir süre Phuket'de yaşayan Seda Akgül, şimdi de Çeşme'de yaşıyor. 

7 Ekim 2019 itibariyle Neler Oluyor Hayatta adlı programa başlayan Seda Akgül partneri Hakan Ural ile birlikte her sabah saat 9 ile 11 arası gündeme dair her olayı masaya yatıracak. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR